Mekkora az az összeg, amiért egy pisztolyt a fejedhez szegezve meghúznád a ravaszt, tudva, hogy egy golyó van a hatos tárban?
Figyelt kérdés
2006. nov. 5. 11:41
1/20 anonim válasza:
úgy kb.(n.f.k.t.!)mini.:100.000.000.000.000. eur.
6/20 anonim válasza:
A ravaszt a pisztolyon nehéz meghúzni. (Ámbár nem lehetetlen.) Ravasz ugyanis a róka. A lőfegyvereknek elsütőbillentyűje van. :)
Amúgy mindkét verzióban a meghúzásáért sokat kellene fizetni.
7/20 anonim válasza:
annyiért, amennyiért a családom nyugodtan élhetné le az életét! végülis 16,6%-os csak az esélye a halálomnak. ennyit nekem megérne kockáztatni. persze a család többi tagja nem tehetné meg!
8/20 anonim válasza:
Adott élethelyzetben akár ingyen is... de erre ne kerüljön sor.
A családom boldogságát nem biztosítja semennyi pénz – helyettem. Ha igen, az nagyon nagy gáz.
9/20 anonim válasza:
Nem mennék ilyenbe bele. De még pénzért hernyóevésbe sem.
10/20 anonim válasza:
Attól függ, mire kellene nekem annyira a pénz. Ha pl. egy szerettem életéért, akkor azért az összegért (talán). Ha csak úgy,a kkor semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!