Tudom, hogy kicsit h*lye kérdés, de szeretnék jót tenni. Nem ismersz, ne ítélkezz, próbálom leírni azt, aki lettem. Lenéző lettem és mindenkinél felsőbbrendűbbnek érzem magam.Nem érdekel senki és semmi, nem építem a kapcsolatokat, hidegen hagynak az emberek érzései. Ez jó pár év munkájának eredménye..Kiskorom óta folyton csúfoltak és gúnyoltak, megaláztak, eltiportak. Nem bízom az emberekben, félek tőlük és próbálom magam azzal megvédeni, hogy én támadok elsőként. Félek, hogyha jólelkű leszek, kihasználnak ismét és ugyanaz lesz, mint ami mindig is volt. Nagyon sok gyűlölet és szenny gyülemlett fel bennem..én nem akarok ilyen lenni. Nem tudom mit kéne tennem..én voltam senkinek sem ártó gyerek, de lelkileg megöltek. Nagyon elkeseredtem így, 17 éves koromra és legszívesebben meghalnék. Ki akarom űzni a sötétséget a lelkemből úgy, hogy jót teszek másoknak. Mit tegyek? Érdemes egyáltalán megváltoznom? Segítsetek nekem, mert már nem bírom.
Régen engem is csúfoltak, bántottak, lelkileg szét is mentem, szinte mindig beteg voltam. A sulit ott hagytam egy időre, és megbékéltem. Ahhoz képest, hogy nincsenek barátaim, és mindig ki voltam közösítve, jó ember vagyok és az is maradok. Érdekes dolog ez, bármit megtennék az emberiségért, pedig kitaszítottak.
2010. máj. 15. 23:17
12/17 Namaste válasza:
Szia! Igaz, már régi a kérdésfelvetés, remélem azóta jobban érzed magad a bőrödben.
Meditálj, sportolj, önkénteskedj!
Minden nagyobb városban található Gyámánt Út buddhista központ, ahol a meditációk, tanítások által jobb emberré válhatsz, s mely segítségével boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érezheted magad. Nekem rengeteget segített!
Minden jót!
Namaste
2012. dec. 27. 19:12
13/17 anonim válasza:
én 14 éves vagyok engem is eléggé meggyötört az éves kihasználtak elhagytak/nem csak "barátok hanem az anyukám is/ apukám alkoholista akkor a többiről még nem is beszéltem..
én is jó akartam lenni..
és sikerült szerintem. aki veled kedves legyél te is aki bunkó veled vele legyél te is.. egyszóval kölcsönös a dolog:D nekem is eszembe jutott az öngyilkosság..
néha ki is akadok és azt sem tudom miért..
az iskolából megvédtem Ask.fm-en egy lányt aki nálam alsóbb éves,és nagyon jól esett..:)
ajánlomm neked is, és soha se késő hogy megváltoztasd az életedet!
Soha ne add fel,és soha ne mondd hogy soha ja, és a legfontosabb légy erős!!
2013. jún. 18. 15:15
14/17 anonim válasza:
Nem könnyű megváltozni... én is ekte ugyan ilyen vagyok és ugyan úgy bántak velem (családban is én voltam és vagyok a fekete bárány)T.T Tudom én is azt, hogy nem helyes amit teszek... de kezdtem bele törödni... az egyetlen gond, hogy páromnak nem vagyok könnyű eset és úgy érzem érte tudnék változni, de minden nap van minimum 1-2 ember, aki felhozza ezt a felvett ént. Megszoktam már, hogy csak magamra számíthatok... minden "királylánynak" elhordanak, de ma a barátomtól is megkaptam :S én feladom a kapcsolatot... nem nekem való. A barátok se kellenek, mert tudom, hogy nem igaz barátok... átlátok rajtuk. Én se bírom lelkileg feldolgozni önmagam, de muszáj lesz...
2014. jan. 4. 03:57
15/17 anonim válasza:
Ez kemény, több mint négy éve ìrtam ide. :D
Hejj azòta mennyi minden vàltozott .. Fura volt ùjraolvasni.:)
2014. jan. 4. 18:19
16/17 anonim válasza:
Muszály foggal körömmel próbálkoznod ahhoz hogy visszatérj a jó útra! Én egy nagyon jó ember vagyok,de sajnos mártír,bár ez nem lényeg. Tudj őrülni mások boldogságának. Vegyél észre körülötted minden szép dolgot. Ismerd fel a másik ember érzékenységét. Legyél jobb ember. Tegyél jót másokkal.Ha a többi ember rossz te legyél jó !! Ne mindenben a rosszat vedd észre hanem a jót,a legjobbat. Ne kavard a szart. Ne itélkezz mások felett! Ne beszélj ki senkit! Ne támadj hátba másokat. 14 évesen rájöttem arra hogy az embereknek nem szabad megmutatni a gyengeségeinket mert kihasználják. Nálam az osztályba van egy fiú aki folyton baszogat,de csak engem. Pedig nem szerelmes belém mert van csaja. És kb amikor a gyerekkel beszélek akkor azt kell mondjam neki hogy "nem". És a stílusom is kicsit nyersebb is legyen. Ne legyél senkivel sem jó mert azt kihasználják. Légy mindenkivel őszinte mégha fáj is;azért mert megérdenlik,azt is hogy néha fájjon nekik! Ha még mindig nem sikerül a javulás akkor menj el kineziológushoz mert ez a multbeli dolgokkal foglalkoz. Befejezésként meg annyit hogy vannak rossz és jó emberek. Aki jó veled te is legyél jó vele! Mert embernek maradni az embertelenségben nagy kincs! 14/L
2014. jan. 25. 05:24
17/17 anonim válasza:
Szia! Egy jó pár év eltelt ez idő óta!
Mesélj, sikerült változnod? Én is megszeretnék változni jobb irányba..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!