Vannak még normális gyerekek? Olyanok akik nem bunkóak, arcoskodóak, hanem kedvesek, megértőek?
Mégis miért ne lennének? :)
De azért azt is vedd számításba, hogy akiben megvan ez a feltétlen kedvesség, odaadás, megértés, "normálisság", lehet hogy emellett visszahúzódóak, félénkek stb...
Az éremnek mindig 2 oldala van, szerintem mindenkiben megvan a bunkóság csírája, csak még nem jött ki belőle (szerintem). Illetve alapvetően a kedvesség is ott van mindenkiben, csak elő kell hozni, vagy csak észre kell venni.
Ne élj álomvilágba, az emberek néha meglepően kedvesek és figyelmesek, pl. ma bevásároltam, és a biciklitárolónál is rám mosolygott egy nő és megköszönte hogy arrébb álltam, vagy kiesett valami a szatyorból, egy férfi szó nélkül hajolt érte.
Ne keresd az olyan emberek társaságát, akik taszítanak, vagy bosszantanak bár ez nehéz mert legszívesebben azon idegesítenéd magad, hogy mekkora r*banc ez vagy az, de azért valahol ezt is meg lehet érteni, vagy csak szimplán ignorálni kell. :)
Vannak, csak meg kell találni őket.
Bár én komolyan úgy vagyok vele, hogy ha ezek mellé a jótulajdonságok mellé, a csendesség, visszahúzódás is társul, akkor inkább legyen nagyszájú bunkó az illető (persze nem velem szemben), mert valahogyan felhúznak a túl aranyos emberek.
Én olyan vagyok, hogy mindkettő tudok lenni, ha akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!