Hol tudnék Tolna megyében pszichológust találni?
Figyelt kérdés
Több forrásból is utánanéztem, de nem találtam sehol sem, illetve ha találtam is, akkor az megyén belül közlekedés szempontjából túl messze volt tőlem. Elsősorban Bonyhád és Szekszárd környéki pszichológusokat várnék tanácsként, mert közlekedés szempontjából az lenne számomra kézenfekvő.2013. jún. 30. 21:22
1/2 anonim válasza:
"Csuha Sándor
7100 Szekszárd, Arany János u. 23-25.
(74) 415-917, (20) 952-2289, csuhas@npp.hu"
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
Várok még más válaszokat is. Azt ugyan nem írtam, de szeretnék megkérni mindenkit arra, hogy lehetőleg nőt javasoljon. Ennek csak az az oka, hogy férfiakkal nem szeretekkel beszélgetni a problémáimmal.
2013. júl. 1. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!