Ha megnézek egy animét-filmet-sorozatot akkor mindíg a benne lévő szereplőkre akarok hasonlítani, lehet hogy személyiség zavaros vagyok?
Hogyha megtetszik egy filmben egy szereplő mindíg arra törekszem hogy olyan legyek mint ő!
eleve szemtelen és kissé heves a természetem,de egy anime miatt már halgatag és segítőkész akarok lenni!
személyiség zavaros vagyok? Mi történik velem....?
12 éves vagyok :/
Én igazából olyan akarok lenni mint Usui aki tök nyugodt de nagyon vicces és erős,okos jól néz ki meg minden :Dde azt szeretem benne a legjobban hogyha csak valaki simán leszólítja az utcán csak úgy tovább megy..képes tovább menni!
a fruits basket-ből meg imádom Yukit aki olyan kedves és csendes és ha veszekszik is nem ordibál! Hanem tök nyugodt hangon visszapofázik :D erre hogy képes?
Ráadásul ezek mind fiúk és én meg lány vagyok,de rájuk akarok hasonlítani..csak lányban :)
Engem egyik osztálytársam jellemzett múltkor anime karakterek alapján: Edward Elric, Winry Rocbell, Roy Mustang, ééés Armstrong őrnagy (xD) az FMA-ból, Kushina a Narutoból, és Lucifer a Hataraku Maou sama-ból, amiből össze van "gyúrva" a személyiségem. xDD Aztán nyomatott egy totál pontos jellemzést, az állam leesett..xD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!