Átverés? 3 nap próbanapra hívtak be, de eredetileg 1-ről volt szó. (Továbbiak lent)
Ez egy kereskedelmi egység, én először a tulajdonossal beszéltem, akivel megbeszéltük,hogy bemegyek pénteken próbanapra, és ott eldől ,hogy kellek-e vagy sem. Mivel szombaton elutaznék. De a nap végén a boltvezető nem mondott semmit,csak,hogy jöjjek be hétfő-keddre is..
Megkérdeztem,hogy próbanap-e ,és azt mondta,hogy igen,meg akarja nézni,hogy hogy dolgozom. De ő hétfőn ott sem lesz...ez csak nekem furcsa? Eddig korrektnek tűntek..
Szia! A "tacskó" full ugyanez, lenyomtam én is a próbanapokat aztán annyi. Szerintem csak szivatnak, de ha te akarsz ingyen 3 napot dolgozni nekik :) + kitudja mikortól jelentenek be téged...
Lehet ha kicsit rájuk ijesztesz a rendőrséggel vagy NAVal akkor "megnyílnak". (Ha jól emlékszem a próbanapokat is fizetni kell(ene) nekik) Olvass utána.
AZ a baj hogy akadnak ilyen tetvek hogy próbanapokra behívan és elfelejtenek kifizetni,vagy ha fel is vesznek akkor sem fizetik ki mert hogy próbanap.
Én a helyedben beszélnék a vezetővel akivel megbeszélted az 1 nap próbanapot hogy most akkor ez mi?
Az a baj hogy nem tudni hogy most mi van,és ha tényleg felvennének ,lecseszni sem kéne a dolgot.
Ha ráérsz és úgy érzed találsz jobbat akkor hétfőn bemész,megmondod nem erről volt szó,mondják meg hogy fel vagy e véve vagy sem,ha nem akkor fizessék ki a próbanapodat és ott sem vagy!
De ha fontos akkor beszélj a tulajjal ,mond meg neki hogy nem erről volt szó,hogy nem szeretnél te sem felesleges időt pazarolni ha nem vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!