Véget akarok vetni az életemnek, nem érzem jól magam?
Előző vagyok.
Nehogy öngyilkos legyél nekem. Hidd el, az élet ennél ezerszer szebb is lehet, neked sajnos most ez jutott, egyenlőre...de ennél százszor jobb is lesz majd, hidd el nekem. De ahhoz meg kell magadat erőltetni, tenni kell érte. Ne foglalkozz se a tesóddal(főleg ne gyűlöld őt amiért több ruhát kap, ez a szüleid hibája nem az övé), ne foglalkozz te senkivel csak saját magaddal.Ha ennyire szeretsz írni legyen az a célod,hogy f.aszán lérettségizel majd elmész főiskolára és újságíró lesz belőled. Mindent el tudsz érni amit csak akarsz, nehogy már a h.ülye környezeted miatt(család, iskola) eldobd az életed. Nem érnek ők annyit. Pszichológushoz én mindenképp egyedül mennék a helyedben, mi az oka,hogy nem tudsz egyedül menni?
Én is azt mondom mint az előző!
Ha megölöd magad akkor a szüleidnek nagyon rossz lesz és én inkáb azt választanám hogy nekem legyen kevésbé rossz mint a szüleimnek nagyoon rossz!:-|
Utolsó: azzal, hogy élek, nekem is pont annyira rossz, mintha anyuék elveszítenének.
Egyébként általánosba járok, azt pedig már eldöntöttem, hogy ott hagyom. Figyelj, minden nap sírja jöttem haza az iskolából, nem éri meg tovább kínlódnom. Utolsó évemre magántanuló lettem, anyu is és a tanárok is így látták jónak..
A testvérem a munkájából keres, nem anyu vesz neki. Nem csak ruházati célból akarok munkát, és nem csak magamra akarom költeni, én ennél sokkal jószívűbb vagyok, anyuéknak is szeretnék venni ruhát, mert nekik még erre sincs pénzük, mert elmegy a kajára. Meg még pár dologba bele szeretnék fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!