Irigykedtél már valaha valakire?
Figyelt kérdés
ha igen mi miatt?2009. okt. 13. 22:38
1/12 anonim válasza:
Igen, rád, mert ilyen brilliáns kérdés magva az én szerény elmémből soha nem pattanna ki.
2/12 anonim válasza:
Igen, az egyik barátnőmre az Iphone 3G-je miatt.:D
3/12 anonim válasza:
igeeen,oviban mert pár centivel hosszabb volt a kiscsaj haja.. :D
4/12 anonim válasza:
Jesse Spencer
Hugh Laurie
Bill Gates
mert gazdagok és híresek
5/12 anonim válasza:
Szerintem mindenki irigykedett már!
6/12 anonim válasza:
Tony Shalhoub
mert olyan jó sorozatban játszik mint a Monk ^^
7/12 anonim válasza:
Minden ember irigykedett már valakire...
Én most per pillanat egyik osztálytársamra irigykedem, mert sikerült neki rendesen "benyaliznia" magát, és a tanárok is nyalják a pi*áját... Pl.: fizika doga, 3-as lett osztálytársamnak, és 3 pont kellett a 4-eshez neki, és kivitte, az meg ráírta a 4-est!!! Nem értem miért kell kivételezni a diákokkal!!!? Miért nem lehet mindenkit egyformán "szeretni" a suliban???
8/12 anonim válasza:
Igen, és egyetértek azzal aki azt mondta, hogy mindenki irigykedett már valakire. Nem tudnék most megnevezni senkit meg, hogy miért, de volt már rá példa.
9/12 anonim válasza:
Igen... Általában azokra irigykedem akiknek van pénze mindenféle márkás ruhákra meg ipodra meg hasonlókra... =S
10/12 anonim válasza:
az Osztálytársamra, mert van egy csomó pénzük, és rengeteg ruhája van, meg azonnal vehet egy új cipőt, ha kell neki, nem úgy mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!