Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudhatnám meg azt,...

Honnan tudhatnám meg azt, hogy miért vagyok idegesítő?

Figyelt kérdés
Internetes beszélgetéseknél jópáran mondták már rám, de senki nem részletezi, hogy miért. Számotokra mi az idegesítő egy internetes beszélgetésnél?
2013. jún. 25. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát kérdezd meg ,hogy miért vagy idegesítő. Nálam az az idegesítő, ha valaki a cseten nem egyszerre ír le egy mondatot, hanem jóformán szavanként, tagoltan küldi át részletekben, szóval másodpercenként zuhog az üzenet hangjelzés. Vagy pl. az, (és erre van konkrét ismerősöm) hogy leírok egy tök egyértelmű dolgot és vissza kérdez, hogy "hogy értem?" Valószínűleg nem figyelt és nem olvasta el rendesen, amit írtam.
2013. jún. 25. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak az tud erre válaszolni, akivel már beszélgettél. :)
2013. jún. 25. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem az a legidegesítőbb, (de szerintem sokunk nevében mondhatom) amikor leírok egy ba.omi hosszú szöveget, és mi a válasz? --> értem :D. Ezzel ki lehet kergetni az őrületből.

Vaaaagy, ha te is a "sziamizu"-féle ember vagy, akkor is érthető.

Egyéb eltérő esetben kérdezd meg a beszélgető partnertől!

2013. jún. 25. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!