Miért nem tudok szeretni?
Nem mintha itt kapnék rá választ, csak most nincs jobb dolgom, gondoltam leírom valahova.
Szóval nincs senki az életemben akit szeretnék avgy ragaszkodnék hozzá...
jóideje ilyen vagyok már, nem érdekel senki és szinte semmi. A csládom sem, van most sok szarság, betegségek stb a családomban, de valahogy az sem tud érdekelni.
A barátaimat se szerettem soha, csupán időkitöltőnek tartottam őket és ez most sincs másképp. Nem mintha olyan sok barátom lenne, konkrétan 1 van, aki fene se tudja, hogy miért ragaszkodik hozzám... a többi haveromat meg csak kihasználom, illetve akkor jók, ha már nem tudok mit kezdeni magammal...
Még nagyon régen, gyerekként tudtam szeretni, aztán jött egy nagy szerelem, ami teljesen reménytelen volt, esélyem nem volt mégcsak beszélni sem vele, ez tartott 2 évig durván... azóta halott vagyok érzelmileg.
Illetve 1 alkalommal még felbukkant valaki akit képes lettem volna szeretni, de szintén esélytelen még azis h jobban összeismerkedjek vele.
Na hát ez a helyzet. 21F
Én is így voltam, jött a "nagy szerelem" még általános suliban aztán hiába tettem érte bármit rám sem figyelt. Nem is szólt hogy elköltöznek, az akkori osztálytársaimtól tudtam meg.
Azt mondják az ember érző lény. Ezalól mi kivételek vagyunk.
:DD
Legrosszabb h mindenkit csak kihasználok, mert miért ne tenném, ha úgysem érzek iránta semmit... aztán végül mindig ellököm magamtól az illetőt és így mindig van 1 időszak amikor épp nincs senkim.
Nem tudom, de valami nagyon elbszódott bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!