Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan mondjam ezt el neki...

Hogyan mondjam ezt el neki úgy, hogy ne bántsam meg vele?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy van egy lány, akivel holnap találkozunk, nagyon jól elvagyunk általában,

De neki van pasija, én nem bukom a csajra, de ő totál bukik rám,

egy hete, mikor utoljára itt volt, majdnem lefeküdtünk egymással,

elkapott a hév, aztán végülis meg lettünk szerencsére zavarva, így nem történt meg a dolog,

De holnap ismét ide jön, és nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki, hogy én nem szeretnék vele lefeküdni, ugyan is ő viszont szeretné!

de van barátja, meg én annyira nem vonzódom hozzá, csak mint barát...

Félre értés ne essék,

18/f vagyok, ő 20/l

csupán nem szeretném, ha velem csalná meg a pasiját, nem vagyok meleg!

2013. jún. 13. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Rosszul közelíted meg a problémát. Neked nem kell tekintettel lenned az ő érzékeny lelkére, hiszen ő az aki MEG AKARJA csalni a barátját. A finomkodás itt csak káros lenne. Határozottan állást kellene foglalnod előtte, hogy a megcsalásban nem vagy partner, és elítéled ezt a magatartást. Csak így jöhetsz ki férfiként a dologból.
2013. jún. 13. 13:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

megpróbálom, vagyis, nem próbálom, hanemteszem :D

Csak félek, hogy ő 4 órát utazik oda-visza, hogy engem lásson, és egy ilyennel fogadom? :/

szarul fog neki esni, de remélem még barátok maradunk :D

2013. jún. 13. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
kíváncsiságból, hol lakik ez a lány? amúgy mondd meg neki, hogy nem akarsz vele lefeküdni, erre Te nem vagy vevő stb. Amúgy csak rosszul jössz ki belőle.
2013. jún. 13. 17:36
 4/7 A kérdező kommentje:

öhm, azt nem tudom, valahol egy kisebb városban,

annyit tudok, hogy vonattal jön :/

2013. jún. 13. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
az se rossz :D csak kíváncsi lettem volna valamire :D de akkor mindegy :D hát légy férfi mindenesetre :) érezzétek jól magatokat, mint barátok, talán így lesz a legjobb, és ne engedj a csábításnak, ha nem akarod :D
2013. jún. 13. 20:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Győri!

azóta beszéltüünk és győri :D

csak ezt mindíg keverem, ezért nem voltam benne biztos!

de nem tudom miért kérded!

2013. jún. 13. 21:02
 7/7 Pityupocse ***** válasza:
Elég komoly pofántörlés azzal fogadni, hogy jó hogy jöttél, de szex itt nem lesz. Ezt talán előtte is megbeszélhetnétek, ha tényleg 4 órat utazik, hozzád, és arra számít, a történtek alapján, akkor ez csak 1 nagy kínos helyzet vált ki, ami azt eredményezi, hogy el akar majd menni, de nem lesz vonat, és a pályaudvaron fog sírni. Persze nem tudom milyen jó barátok vagytok, lehet könnyebben túlteszi magát rajta, de mindenesetre, nem rontana helyzeten, ha céloznál, rá hogy más megközelítésből szemlélje a találkozót.
2013. jún. 15. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!