Volt már veletek olyan, hogy beleestetek egy olyan személybe, akit csak látásról ismertek? :D
Figyelt kérdés
Volt már veletek ilyen?
Pl., hogy csak tv-ben láttad az illetőt, és aztán hetegik, hónapokig nem ment ki a fejedből.:P
2009. okt. 9. 20:57
1/4 anonim válasza:
Igen! :)
Ötödikes koromban 1 barátnőmmel ugyanabba az akkor 8-os srácba voltunk szerelmesek :))) néztük, ahogy focizik a parkban, felvettük Msn-re álnéven, csak hogy beszélhessünk vele, felhívtuk az egyik osztálytársa nevében telefonon, hogy halljuk a hangját... :)))
Jövőre talán ugyanabba a középsuliba megyek, mint ő, de akkor ő már végzős lesz :( Múltkor láttam kijönni a sulijából, amikor arrafelé mentem a városba, és olyan furcsa, de hirtelen ugyanaz az érzés ment át rajtam, ami 5-ben a nagyszünetben, ahogy őt néztük a tömegen át...
2/4 anonim válasza:
hány éves vagy gondolom ovodás én akkor voltam igy
4/4 anonim válasza:
jóhogy :D folyamatosan. legalább van miről gondolkoznom unalmas perceimben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!