Ez normális? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval voltam fent egy mondjuk, hogy ismerősömnél és leültem az asztalhoz (ami ilyen padszerű volt, tudjátok, mint a suliban, hogy az asztallap alatt nem fiók, hanem egy deszka van berakva). Nah, és akkor észrevettem, hogy ott egy tízes, és tökre elszégyelltem magamat. Nem tudom miért, de olyan bunkónak éreztem magamat. Szal nem azért, hogy húú, pénze van, hanem hogy egy pillanatra láttam, hogy ott a pénze, és már egyből úgy éreztem magamat, mint egy bűnöző. Ez normális???2009. okt. 9. 19:14
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen!
Furcsa belegondolni, de egyszer egy barátnőmnél az asztaluknál ültünk, hozott szendvicseket, majd elment Wc-re. Én meg eszegettem, és észrevettem, hogy 2000-esek vannak a pultra rakva. És mivel a barátnőm se volt ott, el is lophattam volna (az már más tészta, hogy egyértelműen én lettem volna; észrevette volna, hogy amikor visszajön, már nincs ott). És ez fura érzés... olyan volt, mintha tök bízna bennem, hogy rám bízná a pénzét, ha úgy adódna...
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam!
2009. okt. 10. 09:09
3/3 anonim válasza:
nén inkább avval kapcsolatban érzem magam kellemetlenül,amikor bemegyek egy üzletbe/bolta,és érzem,hogy figyel a biztonsági őr,és én sosem loptam,meg sem fordult a fejemben,de olyan rosszul érzem magam,hogy néz,hogy lassabban döntöm el mi kell,és totojázok fél órákat körbe körbe,hogy aztán tényleg gyanús leszek,és tényleg engem néz folyton,és én meg annál nehezebben tudok dönteni az épp aktuális termék megvásárlásáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!