MIlyen életet élsz?
Nem olyat amit szeretnék.
Unom a szüleimet, egyfolytában mindenre beszólnak, pedig kur*ára semmi baj nincs velem. (Néha ugyan becsúszik rossz jegy, de kivel nem fordul elő ez?)
Az öcsémmel egyfolytában vitázunk.
A barátaimból elegem van.
Nem bízok senkiben.
Néha legszívesebben belefulladnék a kádba.
Várom már a 19-et, és akkor elmegyek Amerikába, és ott kezdek egy teljesen új életet.
Vannak problémáim, amit meg kell oldanom. Sztem ilyen mindenkinek van és nem hagyom, hogy ezek elrontsák akedvemet.
Én meg vok elégedve az életemmel.
Kedves előző válaszoló: tényleg ennyire rossz? én tuti kibékülnék valahogy a szüleimmel. Gondolj bele: ha elmész Amerikába, milyen érzés lesz, hogy nem hagytál itt senkit akire egész életedben számíthatsz.....
Szebb életet mindenkinek, aki nincs megelégedve a mostani életével!
21:05
Ne menj Amerikába mert borzalmas hely!
Szószerint értsd hogy Vad Nyugat..
Japán sokkal nyerőbb és vannak igazi tradicióik és az emberek tisztelik egymást akárcsak Kínában vagy Vietnámban!!
Spanyolba se menj és Olaszba se meg úgy egész európát nem ajánlom mert mindenhol lenézik a Magyart ahol nem utálják...
Amúgy én sem oylan életet élek amilyet szeretnék.
De 200 millió forint megoldaná minden problémámat!!
Mi ez ahhoz a sok sok milliárdhoz amit egyesek összelopnak csalnak ugye?
SZerintem vagyunk így egy jópáran..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!