Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy mondjam el? (biszex)

Mucsaröcsöge kérdése:

Hogy mondjam el? (biszex)

Figyelt kérdés
Biszex 16 éves lány vagyok. Szüleim 57 évesek. Egyre többet gondolkodom azon hogy elmondom a szüleimnek hogy nem csak a fiukhoz vonzódom hanem a lányokhoz is. De rettentően félek a z elutasítástól. Ráadásul apám homofób :( Mire odáig eljutok hogy jó anyunak elmondom addig hirtelen megijedek és jó akkor nem mert megfogalmazni sem tudom. Segítsetek kérlek hogy hogy mondjam el anyunak!!! :) értelmes válaszokat!!
2013. jún. 9. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát.. szerintem akkor mondd el anyudnak amikor ketten vagytok csak.. kezdheted azzal, hogy leültök mindkettenm, és mondod neki hogy valamit el akarsz mondani, aztán mondod a lényeget.. de lehet akkor elszáll a dolog.. jobb ha úgy mondod hogy miután leültetek, rögtön mondod is, hogy "anya, engem a lányok is érdekelnek, nemcsak a fiúk"

vagy azt is, hogy "anya, úgy érzem biszex vagyok"

Kb ennyi.. sok sikert :)

2013. jún. 10. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, merre laksz? :D

Beszélgethetnénk ;) 18/F/bi

2013. jún. 10. 21:29
 3/3 A kérdező kommentje:

attól félek hogy nem értenék meg.. :/ apàm homofob anyum meg régimodi.. :(

egyébkén budapesten ;)

2013. jún. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!