Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sok embernek nincs saját...

Sok embernek nincs saját élete? Az itt kommentelők nagy része nem csak néha felnéz hanem itt tölti napját!

Figyelt kérdés
és oltogat mindenkit. ez azért lehet mert az életben 1 elnyomott senki? és nm teheti meg h elmondja a véleményét mert nem érdekel senkit? miért féltékeny az emberek 85%-a? vagy kárörvendő?
2013. jún. 6. 13:13
 1/10 anonim válasza:
100%
igen, sok embernek nincs saját élete, van aki NULLA élettapasztalattal írkálják a hülyeséget. ki kell szűrni
2013. jún. 6. 13:14
 2/10 anonim válasza:
100%
Jelentkezem az élettelen posztra, én el vagyok nyomva és egy pattanásos tini vagyok aki az ilyen kérdésekre csapja ki. Leszel a barátom?
2013. jún. 6. 13:17
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Csak nem megsértett valaki?
2013. jún. 6. 13:17
 4/10 anonim válasza:
én ma tényleg itt töltöm a napom de csak mert nincs dolgom és nincs is kedvem semmihez :D de nem minden nap csak ritkán
2013. jún. 6. 13:18
 5/10 A kérdező kommentje:
nem sértett meg senki csak olvasgattam és van pár kérdés ahol a kérdező kb pánikban van és mindenféle idióta "akaszd fel magad "kommentekkel nyugtatják
2013. jún. 6. 13:18
 6/10 anonim válasza:
100%

Erre a témakörre egy fészbukos idézet jutott eszembe:

Soha ne mond el a problémáidat! Az emberek 20%-át nem érdekli a többi pedig örül neki. És tényleg így van...

2013. jún. 6. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy ilyen "Terhes vagyok?" kérdéseknél,jóhogy ilyeneket válaszolnak az emberek.Én csak olyan kérdéseknél láttam hasonló válaszokat,ahol a kérdező értelmi szintje egy 8 éves gyerekével egyezik meg és ő okosnak tartja magát.
2013. jún. 6. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
2013. jún. 6. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Telefonrol megesik hogy 3300 meter magasan a francia Alpokbol vagy a Voros-tenger kozeperol oltogatom az embereket... vagyis inkabb csak a hulyeket...
2013. jún. 6. 14:22
 10/10 anonim válasza:
Te most belegondoltál, hogy mit is kérdeztél?
2013. jún. 10. 19:26

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!