Sok embernek nincs saját élete? Az itt kommentelők nagy része nem csak néha felnéz hanem itt tölti napját!
Figyelt kérdés
és oltogat mindenkit. ez azért lehet mert az életben 1 elnyomott senki? és nm teheti meg h elmondja a véleményét mert nem érdekel senkit? miért féltékeny az emberek 85%-a? vagy kárörvendő?2013. jún. 6. 13:13
1/10 anonim válasza:
igen, sok embernek nincs saját élete, van aki NULLA élettapasztalattal írkálják a hülyeséget. ki kell szűrni
2/10 anonim válasza:
Jelentkezem az élettelen posztra, én el vagyok nyomva és egy pattanásos tini vagyok aki az ilyen kérdésekre csapja ki. Leszel a barátom?
4/10 anonim válasza:
én ma tényleg itt töltöm a napom de csak mert nincs dolgom és nincs is kedvem semmihez :D de nem minden nap csak ritkán
5/10 A kérdező kommentje:
nem sértett meg senki csak olvasgattam és van pár kérdés ahol a kérdező kb pánikban van és mindenféle idióta "akaszd fel magad "kommentekkel nyugtatják
2013. jún. 6. 13:18
6/10 anonim válasza:
Erre a témakörre egy fészbukos idézet jutott eszembe:
Soha ne mond el a problémáidat! Az emberek 20%-át nem érdekli a többi pedig örül neki. És tényleg így van...
7/10 anonim válasza:
Egy ilyen "Terhes vagyok?" kérdéseknél,jóhogy ilyeneket válaszolnak az emberek.Én csak olyan kérdéseknél láttam hasonló válaszokat,ahol a kérdező értelmi szintje egy 8 éves gyerekével egyezik meg és ő okosnak tartja magát.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Telefonrol megesik hogy 3300 meter magasan a francia Alpokbol vagy a Voros-tenger kozeperol oltogatom az embereket... vagyis inkabb csak a hulyeket...
10/10 anonim válasza:
Te most belegondoltál, hogy mit is kérdeztél?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!