Ha ma este meghalnál, és nem beszélhetnél senkivel már, mi az, amit a legjobban sajnálnál, hogy nem mondhatod el senkinek?
Figyelt kérdés
2006. nov. 5. 11:23
11/36 anonim válasza:
A férjemnek és a lányunknak, hogy mennyire szeretem őket!
12/36 anonim válasza:
Az egész világnak, hogy köszönöm, hogy élhettem.
A szeretteimnek minden érzésemet ki szoktam mondani, most már a Papámmal is jóban vagyok, szóval ők tudják, hogy nekik mit üzennék.De én annyi embernek jelentem a mindent, hogy nem halhatok meg!!!Mert ha megtörténne, sok általam imádott embernek lenne lehetetlen a Földi lét.Szóval nem halhatok meg még nagyon sokáig!!!
13/36 anonim válasza:
Szerelmemnek, hogy sose felejtse el, amiket átéltünk, amiket tanult, mert ha elmegyek, azok még igazak maradnak:)
14/36 anonim válasza:
Kár hogy én halltam meg előbb és nem ti, ezt az ellenségeimnek mondanám.
15/36 anonim válasza:
Páromnak hogy szeretem, a barátaimnak, hogy fel a fejjel és vigyázok rájuk, a szüleimnek és a családnak hogy köszönöm.
16/36 anonim válasza:
Hogy nem mondhattam el a családnak, hogy szeretem őket!
17/36 anonim válasza:
Ha ma este meghalnék..hm..azt sajnálnám, hogy a srácnak, akiért odavagyok még nem mondtam el, hogy mennyire fontos nekem (vagyis hogy nem vallottam be neki az iránta érzett szerelmemet.)
18/36 anonim válasza:
Hogy nem gyónhatom meg a bűneimet a szeretteimnek és nem kérhettem a bocsánatukat.
19/36 anonim válasza:
Azt, hogy a családomnak nem mondhattam el, hogy imádom őket és hogy köszönök nekik mindent és azt, hogy nem mondhattam meg a fiúnak akit imádok, hogy mit érzek iránta!
20/36 anonim válasza:
Utosó válaszoló vagyok!
Meg persze azt, hogy nem mondhattam el a barátaimnak, hogy köszönöm, hogy mellettem álltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!