Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Dacból, bűntetésképp lennétek...

Dacból, bűntetésképp lennétek öngyilkosok?

Figyelt kérdés
ha már nem érdekel senki és semmi, és a családoddal nagyon rossz a viszony, utálat, megölnéd magad?

2013. jún. 4. 00:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért én öljem meg magam azért, mert más agyilag zokni?
2013. jún. 4. 00:08
 2/14 A kérdező kommentje:
hogy fájdalmat okozz neki, és megbűntesd
2013. jún. 4. 00:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Ostobasag...
2013. jún. 4. 00:12
 4/14 anonim ***** válasza:
Elég ostoba ötlet.
2013. jún. 4. 00:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én márpedig dacból, csakazértse lennék öngyilkos! :)
2013. jún. 4. 00:14
 6/14 anonim válasza:
Nekem volt már olyan gondolatom, hogy a szemét családért visszavágásként szüleim hálószobája előtt akasztom fel magam, míg alszanak... Mint látható, nem tettem meg.
2013. jún. 4. 00:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Ezzel csak magadat bünteted.
2013. jún. 4. 00:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Most mondjak le egy csomó dologról az életben csak mert valaki(k) hülyék????

Amúgy meg mesélte mentős, hogy az öngyilkosságok nem ám olyan meseszerűek, hogy csendesen elalszol, megtalál a család és bűnbánóan zokog, hanem a fájdalomtól eltorzult képedet látják meg, ahogy megcsapja őket a belőled áradó vizelet és sz.rszag. A vizihulla aztán szép látvány, az akasztás se úgy sikerül mindig, ahogy az illető eltervezte. Fogok én fájdalmasan agonizálni meg szenvedni miközben besz.rok a gatyámba mert más barom volt??????

Ha már büntetés, akkor szerintem a közöny rosszabb vagy az, hogy rájuk vágom az ajtót és nem állunk szóba.. vagy pl. elhúznék külföldre a hasam süttetni egy pálmafás helyen és élvezném az életet ők meg rohadjanak meg ahol vannak. De megölni magam? frászt.

2013. jún. 4. 00:16
 9/14 A kérdező kommentje:
inkább visszavágó szerintem
2013. jún. 4. 00:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem. Ha olyan rossz a viszony köztünk, akkor még tán' meg is könnyebbülnének, hogy végre megszabadultak tőlem, tuti nem lenne bűntudatuk. Nagyobb visszavágás lenne sikeres karriert befutni, tökéletes partnerrel együtt tökéletes új családot alapítani, ezáltal bebizonyítva, hogy nem én vagyok a defektes..
2013. jún. 4. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!