Miért ilyen bunkók az emberek? Miért nem fogják föl, hogy a "De sovány vagy! " épp olyan bántó lehet, mint a "De kövér vagy! "?
Figyelt kérdés
És ha felháborodok e miatt, akkor még ők vannak kiakadva, hogy én kiakadtam. Van az a hülye kutyás idézet (nem írnám le, mert a sírás kerülget tőle) is, mindenhol azt olvasom, és ahányszor találkozom vele, elkezdek bőgni. A múltkor meg leszólított a buszmegállóban egy öreg bácsi, hogy közölje velem, hogy sovány vagyok, és hogy hízzak. Csak ezért. De ha tudnák, hogy mennyit szenvedek ezért, és emiatt... Sajnos örököltem, genetika, bármennyit eszek egy nap, nem látszik meg. És a köcsög emberek nem képesek felfogni, hogy mi, vékonyak (utálom a sovány szót) is érző emberek vagyunk, basszus, és k*rvára sz*rul esik!!! Miért kell ilyenekért bántani a másikat???
15/l 170 cm/44 kg
Ui: bocsi a vége felé a szavakért, de nagyon ki vagyok akadva.
2013. jún. 3. 20:32
21/22 anonim válasza:
22/22 anonim válasza:
megértem.... engem is mindig csesztetnek.... egyszer azt mondták nekem hogy csak a por a zsebemben tart a földön..... ilyenkor ugy odab**znék neki... genetika b*zdmeg genetika!! ezt mondanám nekik.... felpofozom akiben nincs annyi hogy ne bántsa ezért az embert....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!