Miért piszkálnak folyamatosan?
Oké. Nem vagyok egy vékony lány... De akkor se kéne folyamatosan csesztetniük.
Van pár évfolyambeli srác, aki folyamatosan piszkál egyrészt a súlyom miatt, másrészt mert most jártam keményen 5 napig egy sráccal, de nagyon megbántam, és ez miatt is folyamatosan üldöznek. Idegesít, és rosszul esik. Főleg ha ott van az a srác is, aki tetszik. Szóval. Most éheztetem magam, próbáltam hányni is, de akár a tüdőmig is ledughatok akármit, csak megfulladok, de semmi se jön föl... Lehet, hogy már pszichológusra van szükségem. De annyira bánt! Nagyon fáj, de kívülről megpróbálom nem mutatni...
Kérlek segítsetek, meg fogok őrülni! :((
áhh.... ://
tegnap az udvaron ültünk 4-en a barátnőimmel, és odajöttek, leültek mellénk a lelátóra, és ott oltogattak... három fiú. meg 2 nyolcadikos... :(
elegem van a kis sz@rháziakból... -_-
15 éves leszek egy hónap múlva, 9.-es. A gimi egybe van kötve az általánossal, és a "kedves" évfolyambeli srácok jóba vannak az alattunk járókkal. És most már ők is cseszegetek... Szuper..
Amúgy köszönöm a biztatást. :)
Nem szeretem ha valaki kövér.
De átérzem a helyzeted és kívánok sok erőt a bántalmazóiddal szemben,remélem ezáltal egy nagyon erős ember leszel,sajnos most nem vagy az ha ilyen hibákkal magad ellen teszel,csak hogy nekik jó legyen,hát kik ők hogy miattuk ezt teszed?
Próbálj meg kitalálni valamit ami átsegít mindezen,ez már jó lépés volt hogy idejöttél bíztatásért.
(Egy Tini korban sok bántáson át esett 26 éves)
A piszkálódás ellen az a legjobb ha nem tudnak belőled olyan reakciót kiváltani ami szórakoztatja őket, ha látják rajtad, h mérges leszel vagy elkeseredsz akkor érzik jól magukat... Tehát tényleg szard le őket, meg fogják unni, ha elég ideig bírod.
Vagy megpróbálkozhatsz egy "ellentámadással". Biztos van a piszkálódó srácok között egy fő hangadó, aki a legtöbbször bánt. Ha megint nekiállnak sértegetni, tök nyugodtan mosolyog rá, és kérdezd meg szeretne-e tőled valamit, vagy hh mindig veled foglalkozik. Legyen egy kicsit gúnyos, és érezze azt, h inkább nevetségesnek tartod, h ennyire gyerekes. Ha jól sikerül nevetségessé válik a többi fiú előtt és el fog menni a kedve ettől.
Ne azokkal foglalkozz akik piszkálnak, hanem azokkal akik szeretnek. Azok a "barátnők" akik ezt hadják, azok nem is igazi barátok...
Ha egy kicsit husi vagy akkor nem siratni és sajnáltatni kell magad meg mindenkinek azt mondogatnod hogy milyen elhagyatott vagy és hogy senki sem szeret, hanem tenni kell azért hogy ez megváltozzon de csak akkor ha ez komolyan zavar. De NEM a hányatás meg az éheztetés erre a megoldás mert attól csak elsárgul az összes fogad (rosszabb esetben ki is hullhatnak), elképesztően büdös lesz a szád és nem fogyni fogsz, hanem mégjobban hízni mert utánna még éhesebb leszel és enni fogsz.
A megoldás inkább a sport (akár otthon futsz vagy tornázol) vagy egy komoly, szakember által összeállított diéta lenne.
DE SEMMI FÉLE KÉPPEN NEM A HÁNYATÁS!!!!!
Sok sikert és kitartást a továbbiakban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!