Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk! Ti szeretitek a depis...

Fiúk! Ti szeretitek a depis csajokat?

Figyelt kérdés
Mármint azt olyan magukbafordulós, pesszimista, fekete ruhákat hordó lányok, akik amúgy nem csúnyák és jó a humoruk.
2013. máj. 31. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

az nem lehet jó humor, ha valaki még mosolyogni se képes! max ilyen gagyi önsajnáltató, szenvedős-poénok..

egy lány akkor szép ha mosolyog... aki meg fekete ruhákat hord, az csak stílusból csinálja az egészet, hogy flegmázhasson..

dekoratív, de kapcsolatra éretlenek az ilyen lányok (tapasztalat)

2013. máj. 31. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Az oldalon garázdálkodó lepontozómanónak üzenem:Ha nem tetszik a SZUBJEKTÍV véleményem,ne olvassa végig,görgessen tovább.

És válaszom:Nem igazán.Nálam ahhoz hogy egy lány tetszen,egyik első tulajdonságnak kell lennie az életvidámságnak,spontaneitásnak és nyíltságnak.Ugyanis ez már rögtön hozza magával hogy közös élményeket szerezhetünk,ő is benne van valami jófajta hülyeségben,utazásban vagy akármiben,és még jobban megismerjük egymást,még jobban megtetszik a másik.Persze ez a zárkózottság is más más.Ha mondjuk csak nem könnyen illeszkedik be egy társaságba,de különben megtalálja idővel a helyét és odavaló,akkor semmi gond.De ha ilyen ténylegesen ultra-antiszociális egyéniségekről van szó aki ha mindenki segít is a beilleszkedésben,de ő akkor se járul hozzá,azokat már eléggé ellenszenvesnek találom.Mondom:Nekem egy lány egyik legfőbb erénye,ha életvidám és gondtalan tud lenni.

2013. máj. 31. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 26 évesen nyugtázom hogy nem birok a társadalomba beleolvadni,másak a nézeteim.Depressziós vagyok,nem hordok fekete ruhákat,pesszimista vagyok de jó a humorom.

Ja,én ilyen átmenet vagyok,rajtam átlépnek az átlagemberek és átlépnek a hardcore rock fajtájú csajok is.

Valahol a kettő között van az a fajta lány aki megért és én is megérthetem.

2013. máj. 31. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Mimimi? a "hardcore rock lányok" depressziósak lennének? aligha.. csak épp sátánfattyak:D szóval a fekete ott nem a hangulatuk, hanem a zenéjük miatt van
2013. máj. 31. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. Én a mosolygósakat szeretem! :)
2013. máj. 31. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, de csak ha nem az a "halálvágyas" depis.
2013. jún. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!