Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet felismerni a...

Hogy lehet felismerni a gonosz embereket?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 14:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Barna a bőrük, lopnak, csalnak, bandáznak, kerülik a munkát és tele van velük a Maunika show.
2009. okt. 6. 17:10
 12/21 A kérdező kommentje:
XD
2009. okt. 6. 18:24
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
én gonosz vagyok! Én vagyok az ördög! muhahaha
2009. okt. 6. 20:13
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
Bodzát szednek és mégis Mercivel járnak....
2009. nov. 21. 17:31
 15/21 anonim ***** válasza:

Kisugárzás.

Pl. ha pesten mész.. jön veled szembe 1 nagyon barna bőrű-büdös-szakadt ember, aki nagyon néz téged és kicsit morci az ábrázata vagy épp nagyon fel van pörögve, tuti, hogy nem a jóságáról lesz híres!

De amúgy tényleg, én mindig megérzem ha gonosz emberrel van dolgom, akik esetleg bántani akarnának4 A kisugárzásuk nagyon negatív. XD

2009. nov. 21. 18:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Hízeleg neked, a gyenge pontodra játszik, ahol rádkötheti a pórázt és bábként irányíthat....bár az egy tökjó kérdés, hogy mit értesz gonosz alatt? Mert aki simán agyon ver azis gonosz, de azt már az első pillanatban késő felismerni.
2009. nov. 22. 02:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Mindenkiben van egy kis "gonosz"ság...
2009. nov. 23. 00:46
 18/21 Zenon ***** válasza:

Külsőre,ránézésre sehogy!!!!

Ahhoz,hogy rájöjj arra,milyen gané valaki,ki kell ismerni.

Lehet valaki kívül szép és látszólag kedves,megnyerő,okos és sikeres,közben meg lehet,egy féreg,egy csótány,aki kést szúrna a hátadba.Életemben nagyon sokszor találkoztam emberi gonoszsággal,még a családomban is.Felismerni nagyon nehéz az ilyeneket,mert kifelé jó színészek.

2010. jan. 20. 19:41
 19/21 anonim ***** válasza:

A keblünkön melengetjük a kígyót!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos .Ugyh nagyon ébernek kell lenni,MINDIG !!!

2010. jan. 20. 21:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Annak aki ezt irta "Gonosz emberek nincsenek, csak "megtévedtek". Ez e toleranciniánus felfogás"

Sztem elvagy tévedve ;)

2010. jún. 22. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!