Miért nem jön össze? (részletek lent)
1 éve nincs barátnőm pedig már nagyon szeretnék. A visszajelzések alapján egyáltalán nem tartanak rossz pasinak(ezt most nem nagyképűségből mondom hanem ez mások véleménye). Nem úgy gondolok egy nőre, hogy csak arra való, és ha meguntuk, akkor jöhet a másik...
Nem járok minden hétvégén bulizni(persze néha el szoktam menni de nem rendszeresen). Nem cigizek, nem vagyok alkohol mániás sem. Elég sok ismerősöm van szóval nem vagyok az a zárkózott típus. Ennek ellenére mégis egyedül vagyok. :(
Megtalálod az igazit ne sürgesd.
A lényeg mindig maradj olyan aki vagy.
Még elég fiatal vagy ahhoz, hogy megrémülj. Nekem az első pasim 18 évesen volt. Ne aggódj, összejön az. Csak ne akard görcsösen, mert az nem használ. Légy önmagad, mindenképp. Hosszabb távon úgyis kiderül, ha megjátszod magad.
És a túl jófiús imidzset lazíthatnád egy-két felessel. Nem kell lerészegedni, mert az meg már gusztustalan.
Csak hogy kicsit lazább legyél, könnyebben ismerkedj, azért. Bár még kiskorú vagy...akkor várj még az ivással. :P :D
Nem vagyok az a tipikus jó fiú. Mondjuk lehet hogy a szövegből ez jön le. :D Ne egy állandóan otthon ülő kitűnő tanulót képzelj el. De azért igyekszem nem túlzásba vinni a dolgokat. Mármint nem iszom fullosra magam meg ilyenek. :D
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!