Mit tennétek ebben a helyzetben? Mit tegyek?
kitaláltam, hogy csinálni fogok X dolgot.. van 1 haverom, aki csinálja, ezért megkértem hagy menjek vele.. hogy majd segítsen stb.. (mert tök kezdő lennék benne) más ismerősök/"haverok" is járnak, akikkel jóba vagyok, de nem vagyok olyan jóba, amennyire szeretném, ezért "titokban" azt szeretném elérni, hogy engem is hívjanak ha csinálnak vmit hétvégén..
na de mikor kérdeztem tőle, meghallota egy "3." haverom is, aki szintén csinálná ezt, de nem velük, hanem csak ő és én, mert ő nem szereti őket..
normális ő is, de teljesen más a stílusa mint "a többieknek" ő inkább gépezik -> nem tud belevinni semmibe.. +(ami nagyon fontos) ő is tök kezdő.. vis kéne segítséget kérni mástól, amire nem akarok pénzt szánni..
mikor mondtam neki, hogy én bírom őket, és velük akarok/fogok menni, azt mondta, hogy ,,ááá.. nincs velük semmi bajom, de nem bírom őket"
én "a többieket" nagyon bírom, mert nagyon jófejek.. de a "3. csávó" -val sincs már semmi bajom, de régen utáltam, mert hülye, idegesítő stílusa volt
_________
bocs, hogy ilyen ködösen írtam le, de semmi olyat nem akartam leírni, amiből ismerősök rájöhetnének, hogy én írtam a kérdést
ja hát igen :D korán volt még :D nem fogalmaztam meg rendesen szal:
menjek el "a többiekkel" és hagyjam a "3." -at, vagy menjek vele?
vagy ebben a helyzetben mit csináljak?
Én értem:D
de csakmert sztem énis ien hülyén magyarázok:)
am netudom mit tennék...:S
azzal menj..akivel érzed legbelül,hogy jobban szeretnél menni avyg jobban bírod vagy vmi.ilyesmi...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!