Az miért baj, ha vki ápolatlan, nem foglalkozik magával, a kinézetével?
Van különbség. Aki ápolatlan, az nem mosdik, nem mossa a ruháit, nem takarít maga körül, egy idő után annyira bűzlik, hogy nem lehet mellette meglenni. Aki csak ruháiban, frizurában nem ad magára, az legfeljebb igénytelen az öltözködésben, vagy nincs rá lehetősége.
Én pl. évek óta nem járok fodrászhoz, magam vágom a hajam, ami amúgy hosszú és hosszan is hagyom, fodrászok többször elrontották, ezért már nem is megyek, elrontani én is tudom, nem fogok még fizetni is érte :-D (de én meg tudom csinálni jól is), anyu szerint viszont ez már igénytelenség. Szerintem nem az, csak nincs fölös pénzem és időm, és csalódtam.
az 1.53-asnak. A pszichopaták nem utálatosak, éppenhogy ha akarják nagyon szimpik tudnak lenni. annak látszanak, aminek ők akarják és senki nem tudja felismerni őket(bizalmanak, kedvesnek látod őket, és nem hanyagolják a külsőt sem)
Ami azt illeti nagyon csúnyha dolog igénytelennek lenni :/
Mert undorítóak azér,könyörgöm a külsődből kötelező kihozni a maximumot persze,ha akarsz egy jó partnert és kiegyensúlyozott életet.
Sajnos nálunk az egyetemen tudod mennyi ilyen förtelmes nyikhaj,igénytelen ember van egyszerűen elképedek,hogy ezek,mér nem bújnak el otthon.
"A külsőd szerint fogadnak el,az eszed szerint fognak elbocsátani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!