Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Féltékeny rám anyukám?

Féltékeny rám anyukám?

Figyelt kérdés
Már jó rég óta gondolkozom ezen..anyumnak egy új élettársa van..elég gazdag a pasas mindent megtesz..h ne utáljam ki..jól meg is dob anyagilag..elkülld minden nap vásárólni ,hogy anyámmal legyen viszont anyám...egyre jobban bunkózik velem..veszek egy nadrágot..leszólja és másnap ö is vesz olyant.. ha felöltözök mondjuk csinossabban megmondja h ez nem jó így nem mehetek ki majd felakarja venni azt amibe mennék..de nem engedem és elmegyek vele..most hajat hosszabítattam és azt is megcsináltatta..majd nem megörült..amikor meglátta..a pasimtól meg folyton azt kérdezgeti,hogy milyen a se.gge?:SEz normális:S?szerintem nem szerintetek?
2009. okt. 3. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nemcsakhogy nem normális,hanem egyensen betegség!! Nagy problémája lehet. Pszichiáter tudna rajta segíteni.Esetleg pszichológus.De ez durva...
2009. okt. 3. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ez nagyon durva! szakemberhez kell fordulni..
2009. okt. 3. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan fiatal akar lenni újra, mint te vagy és nehéz feldolgoznia, hogy már nem ő a középpont. De, hogy a pasidtól kérdezi, hogy jó-e a "segge" az már tényleg durva. Megértem, hogy feltetted a kérdést... :S
2009. okt. 3. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
ezen kiakadtam. de nagyoon. mi köze neki a te pasidhoz? o_O :0 :S az én anyámnak is vannak ilyen beszólásai, egy pár gatyómat el is akarta igy kobozni. nem képesek elfogadni, h öregednek. sztem ez van^^ bár a te esetedben én is ajánlanám a pszichológust
2009. okt. 3. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
A mamád a szerelemtől átesett a ló túlsó oldalára. Már nemcsak a saját pasijának, hanem másénak is /pld. a tiednek is/ tetszeni akar. Kicsit agyára ment a szerelem. És egyértelműen féltékeny is rád. Ha mást nem is, de a fiatalságodat biztos irigyli. Mintha elfelejtette volna, hogy ő is volt fiatal. Észbe kellene kapnia és a saját pasijával kellene foglalkoznia. Esetleg kérd meg rá!
2009. okt. 3. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!