Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azok az emberek, akik nem...

Azok az emberek, akik nem szeretnek berúgni, miért gondolják magukat ettől automatikusan intelligensnek?

Figyelt kérdés
Főként középiskolás korosztályban
2009. okt. 3. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
20:00-ás egy csodálatos ember lehet, mert még azt is meg tudja mondani magának, hogy mit műveljen ha berúG! Még életemben nem rúgtam be, de avval tisztában vagyok hogy az nem a te döntésed. :D Amúgy meg nem csak a fenrengést soroltam fel, hanem az agressziót és a nevetséges viselkedést is az alkohol következményeként. Tehát ebből lejöhetett volna, hogy nem mindnekit képzele hányásban földön fetrengős berúgott. Csak sajna mivel ugye járok bulibe józanon, ezt látom.
2009. okt. 3. 20:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Pedig a 20:00-ásnak van igaza... De aki még be se volt rúgva,az honnan tudja?!Mindenkire másképp hat a pia,én pl soha semmi hülyeséget nem csináltam berúgva,szimplán jól érzem magam tőle.Na mind1,azért írhattok még.Egyébként én már nem vagyok középiskolás,csak főként az ő körükben tapasztalok ilyesmit,amit a kérdésben megfogalmaztam.
2009. okt. 3. 20:49
 13/19 anonim ***** válasza:
35%

20:35-ös. Látod, pont ezért mondtam, hogy nem a gondolkodás az erősséged. Esetleg értelmezd újra a mondatot, légyszíves, szóról szóra.

Vagy tudod mit? Inkább ne tedd, lehet nem értenéd meg mire célzok. Én pont, hogy azt mondtam, hogy a berúgás nem egyenlő a felsoroltakkal. Na most így szájbarágósan visszavezetve meg is cáfoltam a kérdést, mivel te nem iszol, mégsem vagy intelligensebb nálam, mint aki iszik.

2009. okt. 3. 21:20
 14/19 anonim ***** válasza:
56%

Én meg pont arról beszéltem, hogy én írtam a fentrengést és tudom, hogy nem avval egyenlő hanem előfordul! Ne aggódj eleget voltam buliban, és te amikor be vagy rúgva nem tudod hogyan viselkedsz, hiszen látom rajtuk hogy nem veszik észre magukat! És ha sok piás ember között vagy akkor nem tűnik fentrengésnek meg ilyesminek.

Érdekes módon én csak ilyen embereket láttam, fentengtek, baszcsiztak, hánytak, ostobaságokat beszéltek, vagy épp agresszívak lettek, nem tudtak menni, erőszakosak voltak. Sok buliban voltam... De tök mindegy hogy fentreng-e vagy nem. Mindenképp nem nomrálisan viselkedik és ez ciki. Ha csak kicsit vagy berúgva akkor sem normálisan viselkedsz. És nekem már ez visszataszító és ijesztő. Mert már ilyenkor érezni az emberen, hogy hevesebb, stb. Én nem azért megyek hogy az alkohollal bulizzam (mert ugye amilyen akkor vagy azt az alkohol csinálja és nem te, ahogy kimegy belőled, megint magad leszel) hanem az emberekkel.

És nem vagyok hülye, mert én tudok mértéket tartani olyan dolgokban amikkel élek (és az alkoholban is tudnék ha ízlene), és mert én megoldom a problémát ha nem tudod feloldódni és nem eltussolom, és nem hivatkozok a problémáimra, nem félek hogy kirekesztenek. Most ettől lettem hülye? De jó. :) Én felőlem igyon aki akar, csak nehogy már az én bulimat rontsák el a gusztustalanságukkal amikor zaklatnak vagy rám hánynak és akárhogy elfogadom attól még káros dolog (egy pohár bor az nem, de mi most úgy olvastam hogy berúgásról beszélünk).

2009. okt. 3. 21:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, te piáltál középiskolásan olyan szinten, hogy berúgtál? Van gyereked? Ha igen, mennyi idős? Szívesen látnád a (leendő) középiskolás korú gyerekedet berúgva?

Itt alapvetően az a baj, hogy középiskolások ne nagyon rúgjanak be, mert az ő szervezetükben komoly károkat okozhat, ha a szülő nem figyel oda, nem beszél vele erről, ők maguktól nem biztos, hogy tudják, hol a határ, és ebből baj lehet.

2009. okt. 3. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
38%
Nem vetem meg az alkoholt, de azt nem szeretem, amikor már csak szédülök (és angolul pofázok :P), attól függetlenül intelligens vagyok, persze jönnek majd a kommentek, hogy nagyképű beképzelt majom vagyok, de hát mi magyarok már csak ilyenek vagyunk.
2009. okt. 4. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:

És miért gondolja menőnek magát az, aki iszik?

"én pl soha semmi hülyeséget nem csináltam berúgva,szimplán jól érzem magam tőle"

Mondá a kérdező...

Na sztem meg itt kezdődik a gond... régenrossz ha inni kell ahhoz h jólérezze magát az ember...

Én nem iszom mert: A legtöbb alkoholos italt nem szeretem, mert van alkoholista ismerősön, és még ha akarna se tudna leszokni (max nagyon nehezen) és mert úgyis eltudok lazulni, hogy nem iszom...

2009. okt. 8. 14:49
 18/19 A kérdező kommentje:
Rúgtam be középsuliban.Most egyetemista vagyok.Nem zavarna,ha majdan a középsulis gyerekemet berúgva látnám.Hogy "régen rossz,hogy inni kell ahhoz,hogy jól érezd magad"hát bakker nekem nem kell elmagyarázni,h ez régen rossz,nekem is feltűnt,h kb 19 éve már minden rossz.
2009. okt. 8. 22:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Most megválaszolom az össes kérdést és vita tárgyát :

"azért nem iszok mert nem ízlik " : ezen jót nevettem :D, kevés embert tudok akinek ízlik a vodka, csak inni kell nem ízlelgetni.

"miért gondolják magukat automatikusan inteligensnek" szerintem itt a válasznak semmi köze a piához, az ember mindig lehülyézi azt aki nem azt csinálja mint ő, ha az a bizonyos ember elmenne inni valahova mégis, akkor már a józan haverja lenne egy csicska, egy szégyen.

"Inni kell ahoz hogy jól érezd magad" szerintem ez csak filozofálás, aki iszik nem simán jól akarja érezni magát , hanem be akar baszni, kifejezetten ez a lényeg, és ha aztmondaná neki az Isten hogy úgyanúgy érezheted magad pia nélkül akkor neki nem kellene mert inni akar.

"lehet úgy is berúgni hogy nem fetrengőzöl a hányásodban"

persze hogy lehet és ha valaki kellemetlen helyzetbe hozza magát akk aztmondja hogy be voltam baszva, és akkor cikiből egyből nevetségessé vállik

És az utolsó a mértékletesség. Hova legyen mértékletes az ember amikor azt látom hogy "jönnek" a bulizós csajok hulla részegen , és egy Bacardi Breezert ittak. Adnék nekik a jó kis 60fok-os HP-ből meghalnának. Ezeknek felesleges mértékletesnek lenni , ha alkoholmentes piát adnánk nekik úgy hogy nem szólunk róla ezek akkor is hánynának meg kiabálva szégyenítenék magukat lefelé. Az egészségüknek nem igen árt meg.

2011. jún. 15. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!