Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akik nem zuhanyoznak minden...

Akik nem zuhanyoznak minden nap leirnak hogy miert nem?

Figyelt kérdés

5 perc alatt se lecsapatom magam pedig lany vagyok.

Sokkal jobb igy aludni mint piszkosan...

A borunkrol nah meg ki cital tudomanyos cikket hogy nem birna?

Az a vacak 30 naponta fullosan lecserelodik - majd pont egy kis viz meg szappan art meg neki xD

Szerintem rohadt nagy igenygelensegre vall!

Foleg ha igy ki mersz maszni a tomegkozlekedesre, mert megdoglenek korulotted az emberek!

Elegem van a furdetlen magyarokbol!

Es igen, kulsore normalis feher embereknek is olyan szaga van neha hogy van hogy elkap az oklendezes!

Komolyan elinditok egy akciot ahol meg kell mondani az illetonek hogy budos vagy, furodj le vagy ne is szallj fel maskor a buszra!

Undorito! Multkor 1 fiatal srac ult 2 baratjaval... a 4-es ulesen mellem..

Hat a sracnak olyan zsir volt a fuleben hogy az mar narancssarga volt! Es mint egy mehkas nott kifele! Azt hittem a helyszinen elhanyom magam!

A szoszi kiscsaj eszre is vegte hogy grimaszolok, de lexarom! Budos volt a gyerek es iszonyat apolatlan!

Furodjetek mar le bssza meg!

2013. máj. 15. 10:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Voltál már Franciaországban?
2013. máj. 15. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád, adja az Isten. Esetleg tompíthatod a szagokat ha egy ideig tényleg óriási bűzben élnél, és ahhoz képest később fel se tűnne egy-két ember szaga. Mint amikor sokáig hallgatsz hangos zenét aztán lehalkítják, és alig hallod, de ha a csendhez képest kapcsolják be arra a hangerőre hangosnak is mondhatnád.
2013. máj. 15. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk voltak német cserediákok pár éve, és egyiknek se volt igénye minden nap fürdeni, csak 2-3 naponta.
2013. máj. 15. 17:24
 14/15 A kérdező kommentje:

Franciaorszagba csak az Alpokba jarok snowboardozni...

Nekem Londonhoz kepest tunik fel hogy itt mennyire budosek az emberek...

De mar maga a busz is otvar budos...

2013. máj. 15. 18:15
 15/15 anonim válasza:
Fujj de utalom! Alig varom mar hogy elkezdhessem kocsira a jogsit és nemkell buszozgatnom, persze biztos busszal kell sokszor mennem mert K*RVA draga a benzin! Nagykiraly vagy hogy ezt leirtad!:DDD PACSI!!:D
2013. máj. 15. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!