Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lehetek mostanában...

Miért lehetek mostanában ennyire érzékeny? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Mostanában minden apró dolog miatt elkezdek sírni.

Például múltkor kimentem a konyhába, gondolkoztam, mit egyek. Eszembe jutott a májkrémes kenyér, de kiderült hogy nincs otthon májkrém. És amikor rájöttem hogy nincs, rögtön rámjött a sírás, bementem a szobába, becsaptam pár ajtót, levágtam magamat az ágyra és egy csomó ideig sírtam.

Ilyen elő szokott fordulni még akkor például, ha mennék a fürdőbe, de épp foglalt, vagy olyan kaja van ebédre amit nem szeretek, ne csinálok magamnak valami mást, mint régen, hanem elkezdek sírni..

Gyakori az is, hogy csak ülök az ágyon, gépezek, olvasok vagy bármit csinálok, és random rám jön a sírás.

Ha valami nagyon rossz dologra gondolok, egyből könnyezek, ha valaki sír a közelemben akkor is.

Ja, és röpladázok, ugye előfordul minden meccsen, hogy elrontok valamit, de ha akkor rámszólnak, akár az edző, akár egy csapattárs, egyből könnyezek..

Közvetlen egy-egy ilyen után kicsit abszurd az egész, vicces. De így utólag belegondolva kicsit aggasztó.

Kisgyerekként is nagyon keveset sírtam, most olyan három évre visszamenőleg szerintem egyszer-kétszer ha előfordult.

Ez miért lehet és mit lehetne vele kezdeni?

(ha egyáltalán lehet)

Válaszokat előre köszönöm!

14/L

2013. máj. 12. 21:53
 1/4 Sparr0w ***** válasza:
Nem ért valami komolyabb traume mostanában? Vagy régről visszamaradt elfojtott feszültség?
2013. máj. 12. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sirtam a Padlás c. Színdarabon!!! Lehet h hülye vagyok
2013. máj. 13. 07:01
 3/4 Sparr0w ***** válasza:
# 2/2 lehet hogy hülye vagy, lehet hogy csak te értetted miről van szó.
2013. máj. 13. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Megint én :D (2)

Igen lehet.

Kérdező:

Megjött már? Az is lehet az oka. Sok változás meg ilyesmi

Am ismerem ezt az érzést. Nagyban társul hozzá, hogy,senki sem ért meg, senki sem figyel rád elehet, egyedül vagy, a barátaid mással foglalkoznak, senkinek sincs ideje rád.....

Elmúlik idővel. Kitartás ;)

2013. máj. 13. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!