Miért lehetek mostanában ennyire érzékeny? (bővebben lent)
Mostanában minden apró dolog miatt elkezdek sírni.
Például múltkor kimentem a konyhába, gondolkoztam, mit egyek. Eszembe jutott a májkrémes kenyér, de kiderült hogy nincs otthon májkrém. És amikor rájöttem hogy nincs, rögtön rámjött a sírás, bementem a szobába, becsaptam pár ajtót, levágtam magamat az ágyra és egy csomó ideig sírtam.
Ilyen elő szokott fordulni még akkor például, ha mennék a fürdőbe, de épp foglalt, vagy olyan kaja van ebédre amit nem szeretek, ne csinálok magamnak valami mást, mint régen, hanem elkezdek sírni..
Gyakori az is, hogy csak ülök az ágyon, gépezek, olvasok vagy bármit csinálok, és random rám jön a sírás.
Ha valami nagyon rossz dologra gondolok, egyből könnyezek, ha valaki sír a közelemben akkor is.
Ja, és röpladázok, ugye előfordul minden meccsen, hogy elrontok valamit, de ha akkor rámszólnak, akár az edző, akár egy csapattárs, egyből könnyezek..
Közvetlen egy-egy ilyen után kicsit abszurd az egész, vicces. De így utólag belegondolva kicsit aggasztó.
Kisgyerekként is nagyon keveset sírtam, most olyan három évre visszamenőleg szerintem egyszer-kétszer ha előfordult.
Ez miért lehet és mit lehetne vele kezdeni?
(ha egyáltalán lehet)
Válaszokat előre köszönöm!
14/L
Megint én :D (2)
Igen lehet.
Kérdező:
Megjött már? Az is lehet az oka. Sok változás meg ilyesmi
Am ismerem ezt az érzést. Nagyban társul hozzá, hogy,senki sem ért meg, senki sem figyel rád elehet, egyedül vagy, a barátaid mással foglalkoznak, senkinek sincs ideje rád.....
Elmúlik idővel. Kitartás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!