Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nekem nem tetszik a buli...

Nekem nem tetszik a buli túlhangoztatása, szerintetek?

Figyelt kérdés

Mindig hangsúlyozzák, hogy bulizz, "élj". Mindig hangsúlyozzák, hogy használd ki a fiatalságot.

Számomra úgy tűnik, az emberek valamit hiányolnak az életükből. Az űrt azzal akarják kitölteni, hogy folyton buliznak. Úgy érzik, valamit elszalasztanak, ha nem... Pedig szerintem emlékek máshonnan is lehetnek, és jól máshogy is érezhetik magukat.

Ráadásul kevés az, aki túl sokat tanul, és nem szórakozik;ha mégis van ilyen, céllal teszi, és ha azt eléri, boldog lesz, és akkor majd bulizhat. Inkább olyan van sok, aki nem tanul eleget, majd utána sír, hogy szemét tanár sokat követel.

Szóval épp a tanulást kellene hangsúlyozni, de az nincs sehol hangsúlyozva, csak a buli...

Másrészt a fiatalok egymást mérgezik...

Érdekes, egy fiatal akármilyen tartalmasan tölti a hétvégéjét, ha nincs baráti körben - mert úgy alakul -, már unalmasnak, sőt mi több, eltékozoltnak érzi a hétvégét.

Ezen a hétvégén a hobbimban fejlődtem és valakit korrepetáltam, előtte az egyelőre utált szakmámat próbáltam megszeretni, ilyenirányú programokon voltam, azelőtt tanfolyamos havernak segítettem.

Most én is olyan nyominak érzem magam, hogy nem "buliztam", nem szórakoztam......

Szerintetek?

2013. máj. 12. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:

21 vagyok és nekem sem létezik a buli szó...

Kipróbáltam párszor, szar volt, nem kell több. És a legfontosabb, nem érdekel, hogy engem nem éltet. :)

Nem vagy egyedül.

2013. máj. 12. 19:15
 2/2 anonim ***** válasza:
ne érezd magad nyominak. azt csináld, amitől te jól érzed magad, és ha egy zsúfolt tömeghelytől, ahol az emberek beb*sznak majd hánynak, te rosszul vagy, akkor senki nem kényszerít oda. ha te többre tartasz egy olvasgatós, tanulós estét, mint egy "bulizósat", akkor sincs baj. mindenkinek mások az igényei kikapcsolódásra, barátokra, nem lehet mindenki egyforma.
2013. máj. 14. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!