Ha lenne barátnőm és őt jobban elengednék, engem is tovább engednének?
anyukám sose enged el sehova, mert azt mondja még kicsi vagyok.. és ezért egy normális társaságba se tudtam bekerülni.. de osztály társaim, sőt nálam fiatalabb lányokat is jobban elengednek és nagyon jófej társaságba járnak/tartoznak..
nincs barátnőm, nem is volt még (=\'[), de szeretnék már valakit.. és az olyan lányok jönnek be, akik lazábbak és nem otthon ülős jókislányok.. csak nagyon ciki, ha a barátnőm jobban elengedik mint engem..
15/f
jó, tudom, fiatal vagyok még.. de nézzetek körül.. mindenki korán kezdi.. miért maradjak én le?! :D
tudom.. de én most erre vágyom, ezt szeretném.. késöbb majd belátom, hogy nem a roszkislányok a jók nekem.. de addig is.. szeretnék egy kicsit rosszab, bulizósabb társaságba bekerülni..
a mostani haverjaim is hasonlóak, de egy-kettőnek megvan a saját társasága, akikkel bulizni jár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!