Egyszer azt álmodtam, hogy? Folyt.
Valamilyen társasház pincéjében vagyok és odakinnt már minden hihetetlenül felforrósodott, eljött a világvége, aztán a forróság betört a pincébe is. Ekkor felébredtem, de még mindig bennem volt az érzés és nagyon féltem. Azthiszem olyan 18-19 éves lehettem.
Lehetett esetleg, hogy a világvégéről álmodtam? Nagyon valósághű és borzalmas volt és akkor még nem is volt szó a felmelegedésről.
Én előző hétvégén álmodtam hasonlót, nekem az ég elsötétült, és láva szerű anyag volt a levegőbe, és amikor már tudod, hogy világvége van... hát az nem épp kellemes élmény. És 2 dolog jutott eszembe: Nem tudok csak apámtól elköszönni(ott volt mellettem), vajon fájni fog?
És akkor jött a forróság, pici fehér fény, és azóta is gondolkodok, hogy mi lesz a fehér fény után.
Huh, lávás álmom nekem is volt, az is borzalmas volt.
Másodiknak: attól, mert valaki álmodik valamit, ami eléggé borzalmas és belegondol mi lenne ha megtörténne, attól még nem barom Te kis s.ggfej :D
Harmadiknak: nem azt mondtam, hogy Én tudom, hogy meg fog történni, elgondolkodni azért még lehet rajta nem?
Második vok.
De igen, elég nagy barom vagy ha még azt sem tudod eldönteni, hogy a világvégéről álmodtál-e. Vagypedig azt hiszed hogy a tnyleg bekövetkező világvégéről álmodtál. A kérdést sem túl értelmesen írtad ki.
szerintem se így fog eljönni a világvége.
ha meg igen azt a tudósok előre fognak szolni ;)
nyugi sok okos ember van a világon.
és szerintem ha egyszer tényleg eljön ak meg. köszönj el a családtagjaidtól fogd meg a párodat üljetek ki, igyatok egy üdítőt és igazából akkor fogsz igazán elgondolkodni arról h mit is tettél eddig az életben :)
na szíía te kis seg.fej ;)
Na a két mindenbe belekötő kis baromnak:P Túlbonyolítjátok a kérdést. Azt tudom, hogy világvégéről álmodtam, a kérdés az volt, hogy lehetséges, hogy egy majd tényleg bekövetkező, tényleg így megtörténő világvégét álmodtam meg.
Olyan jó, hogy a mai ember tényleg csak kötöszködni tud. Én is tudnék némelyik hülye tizenévesnek annyit írni, hogy "Te milyen hülye vagy b.zdmeg!". De ha már feltett egy kérdést, akkor inkább adok neki egy értékelhető választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!