Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyszer azt álmodtam, hogy?...

Egyszer azt álmodtam, hogy? Folyt.

Figyelt kérdés

Valamilyen társasház pincéjében vagyok és odakinnt már minden hihetetlenül felforrósodott, eljött a világvége, aztán a forróság betört a pincébe is. Ekkor felébredtem, de még mindig bennem volt az érzés és nagyon féltem. Azthiszem olyan 18-19 éves lehettem.

Lehetett esetleg, hogy a világvégéről álmodtam? Nagyon valósághű és borzalmas volt és akkor még nem is volt szó a felmelegedésről.

2009. szept. 29. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%

Én előző hétvégén álmodtam hasonlót, nekem az ég elsötétült, és láva szerű anyag volt a levegőbe, és amikor már tudod, hogy világvége van... hát az nem épp kellemes élmény. És 2 dolog jutott eszembe: Nem tudok csak apámtól elköszönni(ott volt mellettem), vajon fájni fog?

És akkor jött a forróság, pici fehér fény, és azóta is gondolkodok, hogy mi lesz a fehér fény után.

2009. szept. 29. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
De nagy barmok vagytok:D
2009. szept. 29. 20:52
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Ha mindaz, amit pl. én már összeálmodtam bejönne, szépen néznénk ki !! haha
2009. szept. 29. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Te magad mondtad, hogy a világvégéről álmodtál. Akkor miért kérdezed meg, hogy ez lehetséges-e, hiszen TE MAGAD TAPASZTALTAD, hogy lehetséges. És ebben meg is tudlak erősíteni. Igen. Lehetséges "világvégéről" álmodni. De attól ne félj, hogy a világvége így fog eljönni :) Ha oda jutunk, nem lesz több egy pillanatnál. Nem lesz idő filózni, pincébe menekülni. Amikor globális (érts Univerzum) szinten átrendeződnek a dolgok, akkor az "gyorsan" hat az élő szervezetre.
2009. szept. 29. 21:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Huh, lávás álmom nekem is volt, az is borzalmas volt.

Másodiknak: attól, mert valaki álmodik valamit, ami eléggé borzalmas és belegondol mi lenne ha megtörténne, attól még nem barom Te kis s.ggfej :D

Harmadiknak: nem azt mondtam, hogy Én tudom, hogy meg fog történni, elgondolkodni azért még lehet rajta nem?

2009. szept. 29. 21:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: na igen, azt Én is remélem, hogy nem lesz több egy pillanatnál, de az lenne a legjobb, ha nem is történne ilyesmi. Bár lehet, hogy 100 év múlva, már csak elfajult, szemét emberek lesznek, akkor azt mondom, nyugodtan lehet világvége.
2009. szept. 29. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Második vok.

De igen, elég nagy barom vagy ha még azt sem tudod eldönteni, hogy a világvégéről álmodtál-e. Vagypedig azt hiszed hogy a tnyleg bekövetkező világvégéről álmodtál. A kérdést sem túl értelmesen írtad ki.

2009. szept. 29. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
36%

szerintem se így fog eljönni a világvége.

ha meg igen azt a tudósok előre fognak szolni ;)

nyugi sok okos ember van a világon.

és szerintem ha egyszer tényleg eljön ak meg. köszönj el a családtagjaidtól fogd meg a párodat üljetek ki, igyatok egy üdítőt és igazából akkor fogsz igazán elgondolkodni arról h mit is tettél eddig az életben :)

na szíía te kis seg.fej ;)

2009. szept. 29. 22:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj, álmodunk sok hülyeséget, ami adódhat fáradtságtól vagy jelentheti hogy félsz valamitől vagy nem tudsz feldolgozni valamit, tehát ezer oka van egy álomnak és nem feltétlenül azt jelenti hogy jön a világvége. Csak egy álom, aminek lehet jelentése, de nem biztos hogy mindig van, lehet csak olyat vagy hasonlót láttál a tévében és ezért álmodtad ezt. Ne félj, nekem is ezer olyan álmom volt már amitől féltem és mikor felkeltem még mindig ott éreztem magam az álomban. Igaz rossz volt, de csak álom volt!! :)
2009. szept. 30. 05:56
 10/11 A kérdező kommentje:

Na a két mindenbe belekötő kis baromnak:P Túlbonyolítjátok a kérdést. Azt tudom, hogy világvégéről álmodtam, a kérdés az volt, hogy lehetséges, hogy egy majd tényleg bekövetkező, tényleg így megtörténő világvégét álmodtam meg.

Olyan jó, hogy a mai ember tényleg csak kötöszködni tud. Én is tudnék némelyik hülye tizenévesnek annyit írni, hogy "Te milyen hülye vagy b.zdmeg!". De ha már feltett egy kérdést, akkor inkább adok neki egy értékelhető választ:)

2009. szept. 30. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!