Bár nem szoktam ilyet kérdezni, de mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Szóval az álom a következő volt. Volt egy nagy terem és egy hatalmas terített asztal és már csak a végén volt hely. Odamentem és leültem szemben ült velem Dosztojevszkíj és Lenin. Lenin felugrott, megivott egy rövidet és mondta, hogy velem nem hajlandó egy asztalnál ülni. Ekkor hirtelen egy templomba kerültem, mint a hírtévé operatőre és a gyertya fényét kameráztam, mikor bejött egy kábítószerkereskedő és Mussolini. Megláttak és le akartak lőni. Elfutottam, le egy tengerpartra és itt lett vége.
Szerintetek?
18/f.
2009. szept. 29. 19:43
1/5 anonim válasza:
Még két ilyen álom, és egy jo filmet tudnál csinálni :D
2/5 anonim válasza:
menj filmrendezőnek :D
ilyen összetett álomnak nem tudom a jelentését
csak a zt hogy nagy a képzelőerőd :D
3/5 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy amíg leértünk a tengerpartra, egy olyan antigravitációs erdőben repültünk Mussolinivel, melyben a fák nem függőlegesen, hanem vízszintesen álltak
2009. szept. 30. 06:24
5/5 anonim válasza:
nekem is mindig ilyen álmaim vannak de általában semmit nem jelentenek! de egyébként honnan ismerted fel ezeket az embereket?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!