Miért érzem ennyire elveszettnek magam?
Pedig merj nagyot álmodni. Hiszen szeretnél.
A továbbtanulás meg jó ötlet, képezd magad tovább. Eddig szeretted tanulni amit most tanulsz? Szívesen csináltad?
Egészen másfajta képzést is elkezdhetsz. Nézegesd az okj-kat, vagy fősulik, egyetemek szakait, hátha megtetszik valami.
Ez csak nézegelődéssel nem fog menni, legalábbis nekem nem ment eddig :/
Biztos szeretne nagyot álmodni, de gondolom olyan, mint én, nem tudja, hogy mit... :/
Nekem úgy tűnik, hogy nem bízol eléggé önmagadban. Neked ugyanolyan jogod van azt tenni amit szeretsz, mint a többi embernek. Ne hagyd, hogy elnyomjanak, még magadnak sem. Állj ki önmagadért, mutasd meg a világnak, hogy mekkora egyéniség lakozik benned, hogy vagy Valaki, nagy V-vel. Hidd el, tudom miről beszélek, én is egy szerény, csendes, különc kislány voltam, akit bántottak. Aztán rájöttem arra, hogy leélhetem így az életem, egy unalmas, szürke életet, miközben igyekszem másoknak megfelelni, és beolvadni a tömegbe, hogy ne nézzenek kívülállónak, vagy pedig változtathatok, és azt csinálhatom amit szeretek, nem törődve néhány ember véleményével. A másodikat választottam, és jó úton vagyok afelé, hogy megvalósítsam az álmaim. Persze van, hogy nehéz, de csak menni kell tovább, küzdeni.
Neked is azt kívánom, hogy merj nagyokat álmodni, és merd azokat megvalósítani. Bízz önmagadban, és hajrá. Hidd el, sokkal könnyebb lesz, ha szembenézel a régi félelmeiddel, és legyőződ azokat. Az erő ott van benned, meg tudod csinálni. Minden fejben dől el. :)
Ismerős az érzés, ami benned van, tehát valamilyen szinten meg tudlak érteni. Én magam a mai napig dolgozom azon, hogy megtaláljam a helyemet az élet különböző területein.
Azt javaslom neked, hogy keress fel olyan szakembereket, akik segítséget tudnak neked nyújtani ebben a helyzetben!
Például:
-életvezetési tanácsadót -life coachot;
-pszichológust.
Nem biztos, hogy már az első próbálkozásnál választ kapsz minden kérdésedre, ezért arra bíztatlak, hogy keresd a válaszaidat kitartóan!
Üdv: Sanyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!