Hogyan lehet érzések nélkül élni? Nincs rá valamilyen gyógyszer, ami segít abban, hogy érzések nélkül éljek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az, olyan, mintha nem élnék, de most tényleg szeretnék megszabadulni tőlük kicsit, mert elegem van már az érzésekből.2013. máj. 5. 20:44
1/5 anonim válasza:
Ne akard, hogy ne legyenek érzéseid. Az érzéseid megszűnésével Te magad is megszűnsz létezni!
Én már régóta nem érzek (ez így furán hangzik) Olyan trauma ért ami miatt csak ez tűnt jó megoldásnak, de nem az. Nem csak a rosszat nem érzed, hanem a jót sem!
2/5 anonim válasza:
én boldog vagyok akkor is ha rosszat érzek, mert olyankor szembesülök a létezésemmel, mint amikor tüske megy az ujjamba és észreveszem, hogy ott van és az enyém
3/5 anonim válasza:
Ez semmiképpen nem lenne megoldás, csak menekülés a probléma elől. De attól, hogy nem érzed a hatását, a baj még nem szűnik meg. Persze elkezdhetsz inni, vagy drogozni, hogy tompítsd az agyad, de aztán sokkal rosszabb lenne a helyzet.
5/5 anonim válasza:
tudatosan simán el lehet nyomni azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!