Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy senki vagyok, mit tehetnék...

Egy senki vagyok, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok. Pár hónapja egy súlyos baleset után rájöttem hogy egy senki vagyok. Nincsenek barátaim, haverjaim, egy-két srác volt akivel edzésen beszélgettünk, hülyültünk de semmi több kapcsolatom nincs emberekkel. Biztosítási ügynök vagyok, így munkatársaim sincsenek. Mindenki kedves, normális, jó fej embernek ismer, de csak felületesen. Sajnos előrelépni sem tudok a munkámban, a barátnőm akivel már 3 éve együtt vagyok már totál lenéz azért mert nem vagyok valaki. Nincsenek kapcsolataim, barátaim akikkel elmehetnék valahova, semmi. Ha el is küldd otthonról mert jönnek a barátnői egyedül járom a szórakozóhelyeket. Az ő pasijaikkal is jól elbeszélgetek, elhülyéskedek, már le szervezték többször hogy menjek velük bulizni, de ott állandóan leráztak mintha nem is velük lennék. Próbáltam már az edzőteremben hozzácsapódni társaságokhoz de mindig leráznak, legalábbis úgy érzem hogy nem szívesen szórakoznának velem, nem is hívnak el, így meg elég kínos a dolog.

Nem vagyok egy s*ggfej, igaz nem vagyok egy nagydumás-nagymenő. Az a bajuk az embereknek velem, hogy "furcsának" találnak, mert túl nyitott, túl őszinte vagyok és nem ismerem ezeket a "macsó dumákat, viselkedést".

Mit tegyek hogy ne vesszen kárba az életem? Mit tudok tenni magamért? Hogyan szerezzek barátokat, emberi kapcsolatokat?

2013. máj. 4. 13:03
 1/5 acelsziv ***** válasza:
72%

Nekem ez a videó sokat segített:

http://www.youtube.com/watch?v=fh6CfayQYGw

2013. máj. 4. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a te esetedben nem csak az a probléma, hogy nincsen baráti társaságod.

Sőt szerintem ez a legkönnyebben orvosolható dolog!

Végigolvasva a sorokat, azt lehet észrevenni az egészben, hogy a problémád fő oka a barátnőd!

Először is, mi az, hogy lenéz téged? Mert egy senki vagy, a munkád miatt?

Én nem hogy a barátnőmtől, de még egy vadidegentől sem tűrném el ezt a stílust!

Szerintem ebből ered a többi probléma is...

A leírásból az jön le, hogy ő egy gazdag sikeres embert akar maga mellé, nem egy "porszívó" ügynököt! (ahelyett, hogy örülne annak, ami van. Ma már az is luxus, hogy állandó munkahelye van az embernek!)

Ami még felháborító, hogy még szégyell is téged a baráti társasága előtt. (persze mert nincs kivel villogni)

Mondjuk ne is akarj olyanokkal barátkozni, akik ego-mán módon egymást próbálják überelni, mert ettől ők valakiknek érzik magukat.

Nem akarok senkit sértegetni, de szerintem a te barátnőd egy elitista se*fej.

Én biztos, hogy az első becsmérlő viselkedése után, megmutatnám neki az ajtót, és idéznék az egyik sztár politikustól: "ha valami nem tetszik, el lehet menni!"

Barátokat meg a legegyszerűbben úgy tudsz találni, ha egy olyan hobbit választasz fő elfoglaltságnak, melyen keresztül új embereket ismerhetsz meg.

Ennek az elfoglaltságnak olyannak kell lennie, ami elég populáris ahhoz, hogy ne csak a hobbiban, de a magánéletben is tartani tudd a hobbitársaiddal a kapcsolatot.

Én pl: military-val kezdtem el foglalkozni, és elég sok embert megismertem ezen keresztül, akikkel összejárok sörözni vagy mozizni, bulizni.

2013. máj. 4. 15:35
 3/5 acelsziv ***** válasza:
100%

Kérdező:

Szoktak kisebb balesetek érni?

Szoktál időnként betegeskedni?

Szokott érzelmi hullámzásod lenni? Tudod: egyszer nagyon jól vagy aztán ... nagyon rosszul.

2013. máj. 4. 16:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Steel Painter: van benne valami amit írsz. Sajnos az utóbbi időben elkezdett nagyon márkás (minimum Zara) ruhákat venni, a Symbolba járnak bulizni, ilyesmi. Eddig azt hittem hogy a barátnői eröltetik rá, de lehet hogy akkor ő is akarja. Én nem vagyok ilyen. Nem vagyok szegény, szerencsére az ország helyzetéhez képest megkeresek egy irodista átlagfizetést, de eszembe se jut luxusabb holmikra meg szórakozásokra elkölteni a pénzt, mert ki tudja hogy milyen lesz a következő hónap.

Nem tudom, olyannak állít be mindenki előtt akivel nem érdemes barátkozni, egy lúzernek aki semmire se jó. A srácok akikkel "elzavart" bulizni is kapásból lenéztek mert nem tudtam belefolyni a "milyen Bmw, milyen menő óra, milyen luxuspia" témákba

Szeretem a barátnőmet, de tényleg jó lenne találni barátokat akik esetleg kiállnak mellettem nem az van hogy a barátnőm a haverjaival bólogatva lehord engem mindennek és én meg hiába is védekeznék.

Edzőterembe járok, ott nem sikerült barátokat találni, pedig már évek óta ugyanoda járok el. Más hobbira nincs időm. Fórumozni szoktam itt-ott, de ott meg hiába próbáltam már összejövetelt rendezni, senki nem jött el, mindig lemondta mindenki.

acelsziv: mik ezek a kérdések?

1. nem jellemző

2. igen, de ki nem?

3. nem, nincsenek lelki problémáim, csak dühít hogy a többséggel szemben vagyok egyedül és hülyének néznek

Ezek hogy jönnek ide?

2013. máj. 4. 18:23
 5/5 acelsziv ***** válasza:
86%

Köszönöm, hogy válaszoltál... A kérdések lényege az volt, hogy a barátnőd kimondottan elnyomó-e vagy csak szimplán szemét. A barátnőd szimplán csak szemét, hogy így viszonyul hozzád. Mi a párommal mindig támogatjuk egymást, akármit is hozzon az élet. Ne vedd beleugatásnak, de szerintem másik lányt kellene találnod.

Mert addig mondta neked a szemét leértékeléseit, amíg el nem hitted.

2013. máj. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!