Ti nem féltek a magyar érettségitől, ahol kötelező 3 oldalt írni?
mindig sok idő kellett mire megírtam másfél oldalt is pl egy érvelésből.. a tanár mondta is, hogy milyen filozofikus gondolataim vannak, de ennek az az ára, hogy sok idő és nem írom meg 3 óra alatt
most mi lesz ? :D
Rizsázz amit csak tudsz. Persze ne hülyeségeket mert ha csak hülyeségekkel töltöd ki akkor is pontlevonás jár. Tudom ajánlani hogy húzd szét jól, írj nagy betűkkel így is kitöltöd. Írj jó hosszú, kerek, összetett mondatokat. Ameddig a téma megengedi el is kanyarodhatsz egy kicsit más irányba.
Én ezeket tudom ajánlani :) nekem bejött. Pont 3 oldalt sikerült írnom.
próbálok rizsázni majd, de nem szokott menni, és nemtom hogy majd menni fog e ott, mindenki azt hajtogatja hogy hú milyen könnyűű.. csak remélek
2. és te mit készültél?
Ismerős a helyzet..
Én csak azt nem értem, hogy mi is az a 3 oldal. Ha nincs meg sorra pontosan annyi, az már kevés? Mert nálunk pl. a másfél oldalas esszé tökéletes volt, amikor 2 oldalasat kellett írni. És ha 2 és 3/4 oldalt teleírok, akkor végül is már a 3. oldalnál tartok.. Vagy az még a "kirívóan rövid" kategóriába tartozik, ami meg minimum minusz 10 pont?
különtanárt hívtunk (egy végzős egyetemista srác, aki vállalt korrepetálást magyarból), aki segített felkészülni... :Đ
heti 1-2 óra, azt már nem tudom, hogy mennyi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!