Miért nem nevetek semmin?
Már nagyon régóta így van..Valaki mondd valami vicceset vagy vicces dolgok vannak vagy pl: vannak ilyen videók meg posztok,hogy úgysem bírod ki nevetés nélkül. Nem értem,de én egyiken sem nevettem. Rendszeresen nézem HErBY videót is majdnem videója alatt írják egy csomóan,hogy " MEghaltamXDDD","Sose nevettem ennyit" stb..szóval értitek..
És nem az a baj,hogy nem értem a viccet csak egyszerűen nem nevetek,sokszor már direkt,erőltetnem kell haveroknak meg bárkinek mert azt hiszik,hogy mit tudom én milyen vagyok...Mosolyogni is nagyon ritkán szoktam szinte azt se nagyon. Ez miért van? 17/F
Én se nagyon szoktam nevetni, csak ha valami nagyon vicces, és nem bírom ki.
Nézz Videómániát, Rossz PC Játékokat! :D
Egyébként nincs gond ezzel, de azon nem csodálkozom ha Herby-n nem nevetsz, mert az csak a 10 évesek, és a fogyatékosok számára vicces, ez kb. ugyanúgy igaz a mostanában divattá vált "vicces" videókra, képekre, memés képregényekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!