Nagyon állat vagyok?

Figyelt kérdés

Ha beszólnak, egyből ütök,persze ha nem 20 éves...de volt már rá példa, hogy részegen elkezdtem bunyózni huszonéves sráccal, nem érzem az életem kiegyensúlyozottnak szerencsére magasságommal és a fizikai erőmmel sincs gond...

14/F

2009. szept. 27. 20:46
 1/9 anonim válasza:
100%
Én csak annyi mondanék,hogy:Részegen bunyóztál?14 évesen?Nagyon állat vagy valóban...
2009. szept. 27. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a célod a kérdéseddel? Mit akarsz tudni? Mi vezérelt mikor feltetted a kérdését?
2009. szept. 27. 21:14
 3/9 A kérdező kommentje:
nem tudom elgondolkoztam magamon, nem érzem magam normális embernek...
2009. szept. 27. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább parasztnak mondanálak...Az állat nálam nem sértő szó:D
2009. szept. 27. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nagyon rá fogsz faragni. Kikezdsz egy olyannal, amikor nem vagy magadnál, hogy a földbe döngöl és akkor nagy szar érzés lesz hazamenned hajnalban összetörten.
2009. szept. 28. 01:51
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Jó lenne, ha leszoknál a bunyózásról, ez a lányok előtt sem vonzó viselkedés! Ha beszólnak, elég visszaszólni, sőt legjobb, ha leszarod. Most mi lenne, ha mi is ütnénk minden alkalommal, amikor beszólnak, hogy "úúú hülye rockerek" Általában kiröhögjük az illetőket, leszarjuk, most minek kell minden hülyével leállni vitatozni, verekedni? Attól jobb lesz?
2009. szept. 28. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Menny el pogozni és elmegy az energiád mindentől :D
2009. szept. 28. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen elveszem a kedved tőle, te állat ;D
2009. nov. 29. 00:58
 9/9 anonim válasza:
én is tökre ilyen vagyok és eböl már volt problámám ugy megvertem egy gyereket hogy a mentő vitte el be kellet varni a felyét a sulibol kirugtak pszihologushoz is kellet járnom ja és a gyereknek a apja rendör volt és feljelentettek 8 napom tul gyogyulo sérülé miatt és felfügesztetet kaptam ugyhogy te is vigyázz én azota mással végeztetem el a piszkos munkát:)14/f
2010. okt. 13. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!