Hogy lehet tekintélyt szerezni az embernek a környezetében?
hataloméhes vagy, mit mondjon az, akinek fedél sincs a feje felett. nked meg kicsijkém azb a legnagyobb bajod, hogy nincs tekintélyed. tudod az iléyen emberek jelentik az meberiség legalját. adj hálát az Istennek, hogy van csakládodl, aztán sajnáld magad ott, ahol érdekli az emebreketz a hülyeséged. mitr szóljanaka za államio gondopzottak, mega többi,.
Tudodod mit? Nem érdekel a trekintély iránti vágyad, és senkit az ég világon. te beteg vagy
szerintem nem kéne a kérdezőt így kiosztani...amúgy meg már bocs, de mi köze van annak, amit te írtál a kérdező problémájához?
egyébként én átérzem a helyzeted, kb. ugyanígy vagyok, próbálok mindenkivel kedves lenni, segítőkész, erre mit kapok cserébe? ha nekem van valami bajom, le se szarnak, ha épp olyanjuk van, rajtam vezetik le a feszültséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!