Ajánlana valaki egy jó pszichológust?
Tulajdonképpen évek óta tervezem hogy elmegyek.
Lelkileg elég gyenge és sérülékeny ember vagyok, noha a külvilégfelé egy bunko, f*sz, nagyképű srácot mutatok.
Senkinek sme merek megnyílni, mindent magamban tartok, és olykor sírásban török ki egy érzelmesebb szám hallatán ,vagy egy kapcsolatokról szóló cikk olvasása közben.
Nmeszámít a távolság, hogy hol van, sőt a pénz sem (persze az ésszerűség határai között)
csupán egy alkalmat szeretnék, hogy mégis tud e segíteni vagy sem...barátnőm szerint, hülyeség, mert ő már volt, és állítólag nemsegít, ámde én szeretném kipróbálni...
Vagy elég bátor, hogy elmenj pszichológiára?
Csak ennyit kell eldöntened.
Ja, és az ingyenes, ha nem tetszik, akkor válthatsz dokit.
az öngyilkosság a gyávák döntése, akik nemakarnak szembenézni a problémáikkal. én sosem menekültem bocs.
mint írtam, régóta tervezem, és kicsit odszkodom az ingyenestől, hogy azok mennyire tudnak (akarnak) odafigyelni a páciensre.
mintha magamat olvastam volna. nekem anyukám óvónő,és ezért kapcsolata van a szikszói nevelési tanácsadóval,és ott van pszichológus,aki szokott ki járni az oviba, - ő vizsgált engem diszkalkuliára-én hozzá járok.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!