Húúú azt a könyvet el ne olvasd >.< valami iszonyú és nem is jó EQ fejlesztésre... Az inkább a két nem megismerésére, de nagyon általános (és személyes tapasztalatok) megfogalmazása... én elkezdtem olvasni de 20-30 oldal után már felháborítónak tartottam leírtakat... így nem fejeztem be.
Amúgy miért szeretnéd fejleszteni? és főként milyen téren? (írj privátba és adok tanácsot szívesen, de inkább gyakorlati tanács, mint sem könyvet)
Felháborító?
Talán fáj az igazság?
Az élet nem csak habos torta, de ezek szerint ezt nem mindenki meri bevallani magának.
És nem sértésből mondom, tudom nem vagyunk egyformák, de nekem alap, és ezek nélkül sehol sem lennék.
Dehogy fáj az igazság, főként hogy az a könyv nem igazság...
Jó emberismerő vagyok magam is foglalkozok ez emberi megismeréssel és sokat olvasok. De az a könyv inkább felháborító. Sok dolog amit leír nagyon kis részére igaz az emberiségnek. És általánosít.
És sokan mások megmondják hogy az a könyv rossz. És sőt mi több nem csak a könyvet de magát a szerzőt még nagyobb kritika alá veti.
Azért nézd meg Csernus életét... Egy ilyen ember nem tudom miért prédikál.
És két nemet nem lehet 1-1 könyvben leírni. Rengeteg oka állhat egyetlen egy tulajdonság mögött. És az ember annyira összetett hogy nem szabad általánosítani!!
Hozzátenném hogy olyan szinten van, mint a facebookon a női-férfi általánosító szövegek/képek.
Lehet hogy van benne némi igazság de rengeteg kivétel akad és mellette lehet az illetőnek egy csomó más jó tulajdonsága.
De az is lehet hogy csak azért felháborító mert az én közösségemet sérti. Ha tényleg ilyen a két nem akkor az nagyon szomorú. De örülök hogy legalább engem ezek a kivételek körbe vesznek.
Jólvan, értem én, de azért nem kell kijelenteni, hogy el ne olvassa.
Miért ne?
Ha jobb annál, akkor úgysem fogja használni, de te sem olvastad ki, tehát, nem tudhatod, mi lesz végig.
Amiket meg Csernusról mondanak, az eléggé megosztó, van jó is, meg rossz is, kinek mi, és mivel nem vagyunk egyformák, lehet, hogy tényleg nem segít mindenkinek, de nekem igen, és ezért merem ajánlani.
Ha elolvassa, azzal nem lesz kevesebb, és eldöntheti, hogy neki mi volt belőle a tanulság.
Sosem mondtam, hogy kell.
Olvashatod. Csak lehetőség, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!