Hogyan akadályozhatnám meg, hogy ne másoljam le más viselkedését?
Egyszerűen fogadd el, hogy Te úgy vagy jó, ahogy vagy. Ezta másolást azért csinálod, mert tudat alatt úgy érzed, hogy csak így tudsz érvényesülni, magaddal nem.
Legyen önbizalmad, és légy, aki valójában vagy. Ha megnöveszted az önbizalmad, akkor ezt automatikusan el fogod hagyni. Próbálj önismeretet tartani, gondolkozz el, hogy mit miért csinálsz, te, és nem más. :) Mérd fel a jó-és rossz tulajdonságaid, és ne akarj mások helyében lenni, akármilyen népszerűek is. Te is lehetsz olyan, de ne a népszerűség érdekeljen! Nem lehet mindenki egyforma, amúgy is, a leutánzásukból és a saját népszerűséged változásából is láthatod, hogy mi teszi ezeket az embereket népszerűvé... Többnyire felszínesek, Te ne akarj az lenni.
Sok sikert. :-)
Hmm... Az önbizalmammal nem igazán van gond, tudom, hogy "jól el tudom adni magam" az emberek számára. És akiket másolni szoktam nem felszínesek, jó emberek, karakteresek és annyiban igazat adok, hogy tényleg azt látom, hogy jobban tudnak kommunikálni a tömeggel...feltűnőnek lenni tényleg nem az erősségem, valószínűleg ezért koppintom őket. Azt nem tudom, hogy bírnám leszoktatni magamat a másolásról, mert látom azt amikor elkezdem és akarom kontrollálni, de nem megy...
Köszönöm, hogy válaszoltál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!