Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tanultál ma az életről?...

Mit tanultál ma az életről? Azt, hogy soha ne panaszkodjak, senkinek. Pláne ne az utcán. Mert aki igazán érdekel, hogy hogy vagyok, az le fog ülni velem beszélgetni.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 23:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Ti milyen tanulságot vontatok le ma az életből?
2013. ápr. 16. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt,hogy a fogfájásnál rosszabb ma nem történhetett volna velem.
2013. ápr. 17. 00:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt, hogy mielőtt meg fog jönni, nem is olyan mókás dolgozni, mert minden második embert a pokolba kívánok, a leghülyébbeket meg egyenesen felrúgnám :D BKV-n ugyanez csak az emberek nagyobb koncentrációban vannak jelen. 24/L
2013. ápr. 17. 06:30
 4/6 anonim ***** válasza:

érdekes, akkor nekem fiú létemre már évek óta meg akar jönni, mert nagyon rühellem az embereket.

kérdésre:

ma már semmit. nem is igazán hiszem, hogy van még valaami, amit megtanulhatnék. a jövőben. inkább csak emlékezni kell az eddigi leckékre.

egyébknt amit most tanultál az tényleg hasznos dolog, főleg egy olyan korban, maikor midnenki nagyo önző. ha adhatok még 1 tanácsot, szerintem most még 1-2 évig nem is lesz érdemes barátokat keresni, mert az értelmiség már küldölre húzott, vagy felakasztotta magát. de tényleg. leginkább először magadban keresd a hibákat, biztos van benend is egy rakás, és javítsd ki őket. akkor talán akadni fog 1 ember akit el tudsz tűrni és talán érdekeni is fogod.

2013. ápr. 17. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt hogy az emberek iszonyat buták, és nem tudják a dolgokat megfelelően kezelni. Ma végignéztem a villamoson és 25 emberből 22 a telefonját nyomkodta.. az hogy megír egy sms-t még nem is lenne baj, de az hogy 25 perces utazás alatt végig na az már felvet 1-2 gondot.

Az meg hogy mindenki zenét hallgat noszensz. Kizárják a külvilágt és élnek a saját kis világjukba, nehogy bárkivel is megismerkedhessenek az utcán.

2013. ápr. 21. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:

"Az meg hogy mindenki zenét hallgat noszensz. Kizárják a külvilágt és élnek a saját kis világjukba, nehogy bárkivel is megismerkedhessenek az utcán."

valljuk be, okkal zárkóznak el az emberek. tény, hgy lehetnének nyitottabbak, de ettől még enm lesznek értelmesebbek. és őszintén, mivel ilyenek, nincs is aki érdeklődne felőlük, max azok akiknek pénz kell vagy szex. na pont ebből a rutinból zárkóznak be.

2013. ápr. 22. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!