Hogyan felejthetek el egy dalhoz kapcsolt emléket?
Egszen pontosan az a lényeg, hogy van egy együttes, amit akkor ismertem meg, mikor gy volt barátnőmet, közös dalaink voltak, meg minden, szinte minden dalt fújtunk kivülről!
de ő kedélyesen lefeküdt 2-3 pasival a nimfomániája miatt (tényleg az van neki) így vége lett a dolognak, de most a kedvenc dalaimtól sírvafakadok...
tudom, már 4 hónapja annyi, de még így is utálom a kedvenc dalaimat, szeretném hallgatni őket, de elsírom magamat, ha meghallok egyet,
van valami módszer, amivel kitörölhetem ezt a káros asszociációt?
Amit kihagytam, hogy a Quattro-X ről van szó,
és, hogy fontos lenne, mert heteken belül koncertre 'kéne' menni, de ha ott jönne rám a frász az nem esne jól!
Nem lehet valamit tudatosan elfelejteni. Minél jobban el akarod felejteni, annál többet gondolsz rá s pont ezért nem tudod elfelejteni. Vagy elfelejted idővel vagy nem. Erre nincsen tuti tipp.
Én nekem is van egy dal amit ha meghallok akkor elkezdek sírni... ez már 7 éve így megy. Nem tudom elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!