Braskó Csaba "Milliomos észjárás, Szemléletfejlesztés"-e beválik?
szerintem nem fogsz itt ilyen embereket találni, inkább valami könyvportálon.
ettől függetlenül adhatok pár tanácsot inygen is a millimosságról:
1) rohadtul meghatározó milyen családba születsz
2) az emberek többsége külsőségekből ítél és érdekkapcsolatokat ápol
ezek mentén sok pénzt kereshetsz, ha hozzáteszed azt a tudásod, miszerint az embereket a reményeik mentén lehet megvezetni.
a bevonzós marhaságok nem változnak, a nonverbális kommunikáció meg a saját lehetőségedi megteremtése már annál reálisabb dolog.
ezeket leginkább sok ismeretszerzéssel és mégtöbb munkável éred el. általános ismeretszerzés, kapcsoltépítés, kölcsönös szívességek, stb.
Még Én sem rendeltem meg a sorozatot. Viszont én is olvastam a e-maileket és a Muzsa könyvét. (korábban más szerző hasonló könyvet is) Csupán csak azért válaszolok, mert az egyik válaszadó is említette, hogy 'sikeres jövővel kecsegtető lehúzós' egyéb marhaságok keringenek a neten, amikkel pénzt lehet kicsikarni emberekből. Én az eddig olvasottakat alapján egyáltalán nem ennek vélem.
Úgy gondolom csaba arra akar rávilágítani, hogy 'amink van, abból hozzuk ki a maximumot' és ezáltal érjünk el változást az életünkben. Ezt úgy tegyük, hogy az időnket koncentráltan nem pedig 'helyben járással' vesztegetjük el, hanem valóban a lényeges kérdésekre fókuszálva próbálunk változtatni (természetesen amire van ráhatásunk - miniszterelnök leszek, meg bevonzós dolgok maguktól nem mennek, pusztán azért mert arra gondolok az ágyamban). Szerintem ezt foglalja 1 rendszerbe. A könyvet olvasd el az csak 3500.- Ft és sok kérdésre talán választ kapsz.
Hello!
Megvettem az első kis könyves gyakorlatias csomagot még 2011-ben.
Munkahelyen odafigyelve, vannak akik másolnak de csak részleteiben és látom, hogy vannak módszerek / megnyilvánulások amik "terjednek"
Még senki nem kérdezte hol tanultam.
Jelentősen nőttek a bevételei a családunknak.
Természetesen magunknak köszönhető, de ez az egész olyan mint ételen a fűszer.
Éhen nem halsz nélküle de egy mnásik minőségbe és új kilátásokba helyezi az eddigi környezetben a szereplésedet.
Persze rajtad múlik, alkalmazott vagyok,építkezek, négy hobby-m van aktívan, négy gyerekem, adok -veszek, kicsit minden lében kanál az életem.
Ha egy gép eéőtt senyvednék on-line valahol egy panel X. emeletén digitális bennszülöttként és semmi akció- reakció az éeletemben a környezetemmel és a Föld nevű bolygóval akkor várhatnám a "sikert".
Múzsa: jó könyv, de észre kell venni, hogy a főszereplő csupa jó, megoldható problémával küzd.
A zöld csomag: szintén jó, de csak ha változni akarsz, segít sokat gondolkozni. Én arra jöttem rá a segítségével, hogy nem biztos, hogy nekem való, de ezzel együtt úgy látom, hogy mindenképpen gondolkoztató, sokat segít. Valójában annyi amennyiről a címe szól: szemléletfejlesztés, felelősségvállalásra is tanít a saját életeddel kapcsolatban. Nem az a lényeg, hogy vállalkozó legyél, de találd meg az utadat.
A legnagyobb csomagra és előadásokra nem mentem.
Az emailes cuccai gondolkoztatóak, de persze azokat sem kell 100% elfogadni.
Összességében elhiszem neki, hogy jót akar, nem csak pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!