Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan borotváljam az állszaká...

Hogyan borotváljam az állszakállam?

Figyelt kérdés

Az államon vannak kiálló szőrszálak és nagyon rondák, de gondolom borotvával nem a legjobb, vagy ha azzal, akkor írjátok, nagyon fontos lenne ezeket eltüntetni hétfőre :/

Borotvám nincs amúgy, azt se tudom hogy kell használni.

Kitépkedni is próbáltam, de annyira nincs belőle kevés, és kicsúszik mindig az ujjaim közül. Csipesszel ugyanez.

A hasznos válaszokat felpontozom. Ha nem hasznos, max elolvasom, de légyszi segítsetek! :/ Köszi

2013. ápr. 13. 22:02
 1/3 dani900 ***** válasza:

Sztem borotva...

Veszel borotvát, habot, borotválkozás utáni balzsamot.

Csak arra figyelj, oldalast ne húzd, mert úgy felsérti a bőrt.

2013. ápr. 13. 23:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Igaz az, hogy ha ilyenkor borotválom, akkor később majd naponta kell?

És ha csak akkor nyírom le, amikor már nagyon szőrös, akkor elég kb hetente 2-szer?

2013. ápr. 14. 09:42
 3/3 dani900 ***** válasza:

Mindenki ezt mondja, hogyha többet borotválod jobban fog nőni.

De ez egyáltalán nem igaz, régen én is ettől féltem, ritkán próbáltam borotválkozni, mégis erős borostám lett.

Azért is hülyeség, mert honnan tudná a tested mennyiszer vágod, az már nem él, nincsenek benne idegek, meg semmi.

Olyan, mintha ezért nem vágnád a körmöd, attól még ugyanúgy nő, semmi különbség.

2013. ápr. 14. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!