Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elfogadtátok e nemeteket, és...

Annta kérdése:

Elfogadtátok e nemeteket, és örültök e, hogy fiúk/lányok vagytok?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 13. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Én igen! :) Elképzeltem, hogy milyen lenne ha fiú lennék, de juj...durva lenne! Nagyon örülök, hogy lánynak születtem. Csak azt sajnálom, hogy nem vagyok szép, de ez ellen nem lehet mit tenni.

18L

2013. ápr. 13. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen örülök hogy fiú vagyok mert nem kell félni hogy megerőszakolnak a romák :D
2013. ápr. 13. 23:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nőnek születtem.

Viszont néha, előnyösebb lenne férfinak lenni.

De hát nem kell mindig jól járni....

2013. ápr. 14. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
igen
2013. ápr. 14. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 13 éves koromig utáltam, h lány vagyok! Mindig a fiúkkal játszottam, fiú barátaim voltak, fiú akartam lenni!Úgy érzetem, h belül fiú vagyok, nem lány... Aztán hirtelen jobban megismertem magam vagy nem tudom, felfedeztem, h tényleg nő vagyok :D Kb egy év leforgása alatt megörültem annak, h lány vagyok, annak is éreztem és érzem magam most is :)

Szóval igen, elfogadtam, és nagyon örülök annak, h nőnek születtem :)

2013. ápr. 14. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, örülök, hogy fiú vagyok. Örülök, hogy nem kell menstruálnom, szülnöm, nem különböztetnek meg hátrányosan sok téren, jobb a fizikumom, és nem a szépségemre vagyok utalva.

Amit nem szeretek: nem születtem elég férfiasnak, nem vagyok elég nagy, izmos. És azt is utálom, hogy a fiúknak kell kezdeményezni meg loholni a lányok után.

2013. ápr. 14. 18:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, és várom ide a többieket is!
2013. ápr. 14. 18:43
 8/10 piriiiiii ***** válasza:

Lány vagyok, elfogadtam, és tökéletesen érzem így magamat.

De azért lennék fiú egy napig. :D

2013. ápr. 14. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Fiúnak születtem, eddigi 41 évem során soha semmilyen gondot nem okozott. :) Ízig-vérig férfi vagyok.
2013. ápr. 16. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Vannak dolgok amiért jobb lenen fiúnak lenni, de nagyon örülök hogy lánynak születtem!

15/l

2013. ápr. 16. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!