Az erkölcsi bizonyítványban benne van az ha valaki egyszer lopott de nem lett belőle rendőrségi ügy?
Értem. Vagyis nem.
Nem értem, hogy egy üzletet ki vagy mi hatalmaz fel arra, hogy büntető csekket küldjön. Gondolom aztán kifizetted, vagy visszaadtad vagy nem tudom. Akkor mire fel? Meg egyáltalán... Honnan jönnek ezek ahhoz, hogy ezt csinálják? Van ilyen emberek?
Az más.
Én Irásos, hivatalos nyomra gondoltam.
Még akkor sem kerülne ez az ügy az erkölcsidbe, ha rendőrségi ügy lett volna belőle. Ugyanis szabálysértési ügy volt az érték okán, tehát biztos, hogy nem végződhetett LETÖLTENDŐ börtönbüntetéssel. Mert csak ez kerül bele - illetve a felfüggesztett, a felfüggesztés idejére.
Tehát a te erkölcsid tiszta, a bűnügyi nyilvántartásban nem szerepelsz. De szerintem még a feddhetetlenségi igazolást is megkapod, mert nem volt belőle "ügy".
A büntetést valószínűleg a jegyző vagy a szabálysértési előadó küldte ki, és ezzel zárta le a szabálysértési eljárást.
Sminkes cuccot loptàl ugye:)?
Màr csak nevetek,de miért nem tarthattad meg a cuccot,ha csekket fizetted????????????
1. vagyok.
nem kerül be az erkölcsidbe.
azért büntetett meg a rossmanos eladónéni, mert gondolta, h olyan kis butus lehetsz, h még be is fizeted a csekket, ha kiküldik Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!