Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért szívat az egész iskola?

Miért szívat az egész iskola?

Figyelt kérdés
Elvileg azért mert egy-két csúnyát írtam az adatlapomra,de ez még nem lenne ok erre.Lehet az is,hogy rocker vagyok,de nem öltözök úgy iskolában és ez zavarja az osztálytársaimat is :S Nem értem,egyházi iskolába nem mehetek be feketében meg szöges cuccokban.Vagy csak lenézik a rockereket?
2009. szept. 22. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
mit irtál az adatlapodra? attól függ h jogos
2009. szept. 22. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
25%
A felnőttek sem szeretik a rokkereket!Egy értelmes fiatal ne tartozzon közéjük:Iskolában pedig végképp nem viselkedhetsz rokkerként.Öltözz és viselkedj úgy,mint a többi diák,az iskolában és az iskolán kívül is,akkor az osztálytársaid sem fognak szívatni.Csak rajtad múlik a dolog.
2009. szept. 22. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:

"Öltözz és viselkedj úgy,mint a többi diák"

Köteles mindenki a hülye divatot követni, vagy mi?

Ez nem megoldás. Az ennél sokkal egyszerűbb. Ha szivatnak, akkor egyszerűen ne foglalkozz velük, vagy csak röhögd ki őket. Mi is szivattunk egy gyereket az osztályba. Eleinte mindíg ideges lett, majd egy kis idő múlva, leszart minket, és már nem is volt olyan poén őt szopatni.

Amúgy részletesebben is leírhatnád, hogy miben nyílvánul meg a szivatás. Nem biztos hogy azért mert rocker vagy, vagy mert az adatlapodra csúnyát írtál.

2009. szept. 23. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!